Framme i London

Efter att ha vridit tillbaka kllockan ett varv gickvi av planet på Stansted vid fyratiden på morgonen. Vi hittade snabbt våra väskor, så fort som de kom från planet till bandet har jag aldrig varit med om innan. Vi sedan att det flygbussbolaget som vi hade bokat med hade nattuppehåll och för att slippa vänta fyra timmar fick vi köpa nya biljetter. Efter lite mer än en timma var vi inne vid Victoria station. Innan jag och Annika hade lyckats hitta till rätt spår hann klockan bli över sex och de första tunnelbanorna hade då börjat rulla.


Vi skulle med District line mot Ealing Broadway, men alla gick till Richmond innan vi tillslut fick rådet att åka till Earl's Court och byta där och lyckligtvis kom vagnen där direkt...



Det var två trötta tjejer som slutligen framåt sjutiden träffade Matilda på Acton town station. Det var kallt och vi var hungriga, men det ordnade Matilda genom att ha fixat en taxi hem till sitt hus där hon bjöd på mackor innan vi la oss vid åtta-tiden. Då hade både jag och Annika dygnat, och matilda hade hunnit spendera tolv timmar på puben ;o)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0