Inga bilder

Inga bilder som blir uppladdade i dag trots att kameran har varit med en del. Ska gå och lägga mig nu för det blir tidigt i morgon. Klockan nio ska jag vara ute vid Långedrag på utbildning. Det ska bli skoj, men bilderna kommer som sagt en annan dag, kanske i morgon! ;o)

En annan dag...

Jag skulle ha skrivit mitt engelska-arbete nu, men istället sitter jag hos mina kusiner och ska spela spel med dem :o) Får se om det blir av sedan... I kväll ska jag och Anna ut, och förhoppningsvis Mika och kanske fler.

Nu ropar de på mig, så nu måste jag gå :o)

Kan det någonsin bli bra?



Ibland behöver man bara en stor kram av någon som säger att allt kommer att bli bra, att man kan klara det. Någon som verkligen menar det den säger och som kan förstå utan alla ord...

Cypernkonflikten

Cyperns flagga
Just nu har jag samhällskunskap i skolan och sitter och försöker få reda på mer om Cypernkonflikten. Det är inte helt lätt, men jag får väl försöka ta mig an material på engelska istället för på svenska. Det finns nog lite mer att leta bland då... :o)

Jag är numera proffs (nästan ;o) ) på mag- och tarmsystemet, efter att ha haft en naturkunskapslektion om just det. Lite intressant...


En tulpan



Nu har jag varit ute och sprungit  en stund, en mil blev det ungefär. Det var segt, blött, blåsigt och jobbigt, men det är väldigt skönt när man är färdig! ;o) Då sover man gott sen...

Sofia Jannok

Denna musikvideo hittade jag just på youtube, helt underbar!!


Alfons i skogen




Vi tog en liten promenad i skogen jag och Alfons. Han är som en liten  hund som följer en vart man än går :o) Men så väste han ju också upp med en extramamma som var hund, Collien Vanessa :o))

Middagssol


Snön är fortfarande kvar, och solen lyckas ibland tränga igenom molntäcket. Jag hade spanskaprovet i morse, men min lärare var hemma med sitt sjuka barn. Eftersom jag skulle haft engelska med henne i eftermiddag efter alla håltimmarna så kunde jag åka hem tidigt.

Skoldag



Den här goingen gör mig alltid lika glad och i dag förgyllde hon min skoldag genom att var där hela dagen :o)
Nu sitter jag och pluggar spanska glosor...

På promenad



Jag och Anna gick en långpromenad runt i Åsa. nere vid Vita Sand låg det is på havet, men den var halvsmält så den påminde mer om slush-puppie som man kan köpa som dricka. Det lät jättehäftigt när vågorna gick igenom issörjan.



Snön...



Snön håller redan på att töa bort. Solen skiner och det är varmt ute, alldeles för varmt.
Kunde det inte få vara vitt ett tag nu?

Jag ska skriva färdigt mitt religionsarbete nu och sedan ska jag träffa den bäst ANNA!!

Massa snö!!

På bara några timmar förvandlades blöta Göteborg till ett vitt mjukt paradis!! Jättemysigt med allt det vita, hoppas det får ligga länge och vara så vackert! :o)


Gillar du snö?

Fyrspann och internationell hoppning


Även denna dag har spenderats i Scandinavium bland alla hästarna. På programmet stod Young Riders Cup, GP-ponnyn, internationell hoppning, och FEI World Cup i fyrspann. Det är så maffigt att se kuskarna köra i den hisnande hastigheten inne i den trånga arenan med fyra hästar framför vagnen :o) Det är väldigt kul att fota fyrspannsekipage har jag kommit på. Det lär det bli mer av!

Nu vet jag!

Eftersom Buddhister inte tror på att det är samma människa som återföds så vill jag bli Hindu. Jag har nämligen efter att ha strosat omkring på Euro-Horse mässan kommit fram till att jag vill vara en liten hästetjej igen, så liten att det är tillåtet att ha rosa chaps, ridbyxor med små glittriga hästar på, en ryktlåda som går helt i rosa, ett glittrigt ridspö som mer liknar en sagofes trollstav och alla underbara dagar i stallet med de små små ponnisarna...

Jag vill definitivt bli Hindu! Vad skulle du velja av dessa två religioner?

Hindu eller Buddhist

Vet faktiskt inte riktigt vilket jag skulle välja av dem. Jag har i vilket fall kommit väldigt mycket längre i tentan, så nu ser det lite ljusare ut än innan.

I morgon blir det traditionsenligt Göteborg Horse Show med Tezzie!!

Plugg plugg plugg



I dag har jag massor att plugga på, en hemtenta i religion som ska in på söndag, sen har jag spanskaprov på tisdag, ett samhällsarbete att börja på, läsa en bok i svenskan, snart prov i rättskunskap, engelska uppsats, engelska tal... Som ni förstår, en hel del att göra.

Snö

Det har snöat hela dagen i dag förresten! Nu låter det som om det har kommit flera decimeter snö, men så är tyvärr inte fallet. Några millimeter ligger det i alla fall och lyser upp marken så fint och jag önskar att när jag vaknar i morgon bitti så har det kommit massa mer snö, så att man måste pusla ner till bussen :o) Det hade varit mysigt!

Mitt i veckan

Jag lovade ju bilder från Öckerö i går, och här är de;

Lisas, Emmas och Annas hus :o)

Inte fel att ha huset till vänster i bild som matsal...

Lisa vid skolan


Det var fantasktiskt mysigt där ute, kan tänka mig att det är ännu vackrare när det ligger tjockt med snö överallt, eller när det är sommar och grönskande :o)

Öckerö

Just nu sitter jag i köket hemma hos Lisa på Öckerö. Vi har promenerat runt lite och sett ön, lagat god mat, ätit, tittat på film och myst i soffan med massa trevligt folk och slutigen hamnade vi på en 18-årsfest. Med en närmare tanke på morgondagen bestämde vi oss för att vi ändå inte var så partysugna så vi gick hem. Och här sitter vi nu...

Lite bilder kommer i morgon bitti härifrån! Har tyvärr inte tagit så många eftersom det var så kalt om fingrarna ;o)

P.s. Lisa, var så säker på att jag kommer hit fler gånger!! ;o) hehe


Bloddroppe

Nu sitter jag på Droppens mottagning i Nordstan och har just lämnat blod. Det gick bra, och jag har dessutom lyckats värva två nya blodgivare, Cissi och Mickaela :o) De är inne just nu och gör testerna för att få lämna blod.



I eftermiddag har jag bara en lektion och sedan ska jag ut till Öckerö och träffa Lisa. Jag ska sova där i natt.

Snö

I dag snöar det! Nästan massor :o) Om man tittar noga så ligger det ett micrometertjockt
täcke på vägen med drivor på upp till en millimeter! hehe



Fortsätter det såhär i några veckor till så är vi snart insnöade! ;o)

Muffinsformar och hårprodukt



Detta är resultatet av dagens shoppingtur i Kungsbacka. Supersöta muffinsformar från Claes Olsson
 och Brain de Terre's Goldenseal Final Touches från  Bellbox. 

Använder du någon hårprodukt? Vad/ Vilken?

 

Dessutom är bakrunden ny, köpte även en mörkblå :o)


God morgon



I dag är det ännu en vacker dag, men tyvärr lite mer moln på himlen än i går.
Jag ska åka till Kungsmässan och titta lite i affärerna där, kanske blir det en tur till Freeport med :o)

Melodifestivalen


Chokladfondue till efterrätt i kväll :o)

Måns och H.E.A.T gick till finalen och det måste man väl säga att de ändå var de bästa i kväll. Men jag förstår inte hur det blir när Amy både går till andra chansen OCH direkt till finalen genom den internationella juryn. Det gjorde ju Caroline af Ugglas förra veckan med... Verkligen helskumt! Kan någon förklara?

Mer cupcake


Den cupcake som jag blev mest nöjd med :o)

I kväll är det melodifestivalen igen, undrar om det blir ett lika stort fiasko som förra veckan?

Alla Hjärtans Dag



Ett par cupcakes som jag har bakat dagen till ära :o)
En stor kram till er alla på Alla Hjärtans dag!



Muffins



Nu på eftermiddan har jag bakat muffinsar till i morgon... :o)

Joel och Elsa



Här har vi två små goingar som träffades för första gången i dag. De var väl inga dödspolare direkt ;o)

Bullbak



Mina små älsklingar bakade bullar i dag

Energetix tävling


Gå in  på den HÄR fina sidan för att kunna vinna dessa urfina armband. Det är magnetarmband som bland annat är bra mot värk.

En kvällschatt

Jag har just haft ett av de roligaste chattsamtalen någonsin med Lena. Det slutade med att vi bestämde att vi skulle ses för en promenad i det vackra vädret i morgon bitti, så då bli det att gå upp tidigt. Men det ska bli mysigt, det har bara tagit ca ett år att få till detta så nu får vi hoppas att det går i lås :o)

Joel och Elsa  ska naturligtvis med :o))


Gammal bild på Joel på sin första vårpromenad förra året

Fler porträtt


Här kommer två bilder till från dagens fotografering

Självporträtt



Jag har lekt lite med smink, kameran och min nya fjärrutlösare i dag... ;o)

Vad tycks?

Saknad...



Detta är för ett par år sedan, en tid jag saknar väldigt mycket!!


Vrålförkyld

Nu var det dags igen då.. jag förstår inte hur jag lyckas få till att bli sjuk så fort det är lov. Det är då man ska ha tid till att göra annat, inte ligga i sängen hela dagarna och snörvla...



Vi får pigga upp denna dagen med vackra tulpaner ;o)

Hjärtan




Jag håller på att förbereda inför alla hjärtans dag som är om några dagar. :o)

Mycket att göra

I dag har jag haft så mycket att göra så jag har inte hunnit sitta vid datorn. Först städade jag hela mitt rum, sedan kom posten med min nya fjärrutlösare 

Resten av dagen har jag pysslat med något inför en speciell dag som närmar sig :o)

Söndag...

Nu är det söndag igen, solen skiner, men det blåser. Jag har just kommit hem från barngympan och borde gå ut och springa. Sedan ska jag jobba ännu mer...

Jag har inte hunnit med så mycket av det jag ska göra på lovet än, men det har ju bara precis börjat :o)



En sån här vill jag att vi i seglarskolan ska bygga så att vi kan torrsegla med barnen i seglarskolan i sommar :o)

Melodifestivalen



Idag är det återigen dags för melodifestivalen på tv, och självklart har man varit på plats i Scandinavium på genrepet. Så jag vet vem som vinner.. Nästan ;o) hehe


Tyväär åkte just två av de bästa ut, Marie Serneholt och Shirley Clamp... Jag förstår faktiskt inte vad det är för människor som röstade på Caroline af Ugglas?  Kan någon förklara det för mig? Jag klarar verkligen inte av den människan.

Let's dance



Nu sitter jag och kollar på Let's dance på TV, hoppas att Carl-Jan åker ut, och att Morgan och Niklas kommer hela vägen till finalen!


Bild på Joel från tidigare i år

I morgon ska  jag till båtmässan med TTeesia och Christopher, och sedan till genrepet på melodifestivalen med Malin, Jonna och Alexandra :o)

Looov!!


Nu har jag en hel veckas lov framför mig!! ÅÅ så välbehövligt det är :o)

Jag ska fota, baka, (liiite) skolarbete, seglarskoleplanera och bara ta det lugnt. Kanske jag åker till Ulricehamn en dag för att se om min fina bräda kommer ihåg hur man gör i snön ;o) Det var alldeles för längesen...

Rockin' Rio




Min parfym, köpt i Minsk. Den luktar mums ;o)

Snöar





Det snöar ute och snart är allting helt vitt!!!

Biljetter

Jag har hämtat ut tågbiljetterna till Stockholm dit jag ska på påsklovet. Det är ett tag kvar, men det gäller att vara ute i tid ;o)



Dessutom har jag lite annat att se fram emot innan dess. På lördag ska jag till båtmässan med seglarklubben och sedan på genrepet till melodifestivalen med kusinen och moster. Sedan är det bara två veckor kvar till den stora hästfesten i Scandinavium!

Någon som ska dit? :o)

Natti natti...



Nu är jag trött, och för att slippa somna på tåget i morgon bitti så ska jag gå och lägga mej nu :o)

(Vi ska ha debatt i morgon på retoriken, ta mig därifrån, jag vill inte!!)

Ett litet tips...



Jag har ett litet tips för hur man kan komma ihåg vilka bloggar man ska besöka. Självklart finns det miljoner olika sätt, men jag lägger in mina "måste-sidor" som favoriter i webbläsaren (stjärnan).

Jag har sorterat dem som så att de sidor jag loggar in på, tex Bdb och bloggen finns i en mapp, bloggar jag brukar besöka i en annnan, och skolsidor i en tredje. På så sätt slipper jag att komma ihåg alla sidoadresser i huvudet... :o)


Har ni något annat knep? tell me!

Gissa temat!


Något rispar,

Något är av,

Något är instängt...


Vilken bild gillar du bäst?

Snö





I dag är det en sån där vanlig tisdag då jag har hål i fyra timmar innan jag har 40min engelska. :o/

Jag har varit ute och sprungit lite här i Göteborg. Först upp till Överåsvallen, vidare mot Östra kyrkogården, ner till Redbergsplatsen, Olskrogstorget och sedan tillbaka till Ullevi. Och jag noterade att det faktiskt snöar. Inte mycket, bara några få små flingor då och då, men ändå!! Hoppas prognosen om att det kommer snö till helgen stämmer :o)

Gillar ni snön?

Massage





Tillbaka i verkligheten i skolan igen efter helgen. Fast det var en ganska lugn start på veckan med sovmorgon och sedan massage på idrottslektionen. Vad glad jag är att vi fick möjlighet till den kursen, det är väldigt bra att kunna ge massage (även om det är skönare att få ;o) )

Nu är det snart badmintonträning som gäller.

Våga




Jag skulle nog aldrig våga, säga som det är.
Men en enkel liten fråga, kan visa vart det bär.
I mörkret kan ingen se,
allt det hemska som kan ske.
I nattens kalla dimma...



Solsken



I dag är det en fantasktiskt härlig dag ute med solen som skiner från en klarblå himmel. Jag har varit ute och promenerat vid havet en stund.







RSS 2.0