Far across the distance, and spaces between us...


I natt är det exakt ett år sedan du lämnade oss, och saknaden efter dig är fortfarande enorm! Jag vill gosa ner mitt ansikte i din mjuka päls och höra hur du spinner av välbehag. Jag vill se dig slicka dina tassar efter att du har varit ute och klättrat i träden och jag vill känna din värme nära mig. Jag vill ha dig här hos mig nu.

Jag älskar och saknar dig så ofantligt mycket min älskade Alfons! <3


Jag ser dig springa mot mig på fältet...

Jag längtar så otroligt mycket frammåt. Och jag njuter av att ha saker att se fram emot! Första adventshelgen kommer min älskade mamma, några veckor senare kommer kanske Annapanna och ska göra praktik här och då bo hos mig en vecka, och när Anna åker kommer Mika hit!! Sedan är det bara ett par dagar innan jag åker hem till alla mina älsklingar nere i Åsa och firar jul med dem <3 Efter jul och nyår åker jag och Cajsa och massa annat bra folk till Skiweek i Vemdalen och därefter börjar praktiken. Fram tills dess har jag massa roliga saker med de bästa människorna här i Sundsvall, dock också en del plugg, men det går liksom av bara farten ;)

Walk in fields of gold

Beslutet är taget, jag och Cajsa åker till Skiweek i Vemdalen trots att det är under första veckan på praktiken! Vår lärare sa nämligen att de är skyldiga att ordna så att vi kan få åka på sådana resor, så då var det ingen tvekan längre :) Kanske man ångrar sig när man får jobba några sex-dagars veckor i vår, men vad sjutton, det är det lätt värt!

Förresten så är det jättetråkigt väder ute i dag, ösregn och blåsigt. Så jag ligger på min mysiga matta med levande ljus tända och lyssnar på celtic circle-musik och är lååångt lååångt borta. Jag har idag bakat lingonmuffins som blev supergoda och fått hjälp av Cajsa att få min nya mikro på plats. Näe, om man skulle göra sig lite nyponsoppa innan man går och lägger sig...

Bilder kan förresten inte komma upp på ett tag för jag hittar inte min laddare. Undra om den kan ligga kvar nere i Åsa? Eller så har ja lagt den på något fiffigt ställe som jag inte kommer ihåg. Fast ja tänker att den inte kan vara på så jättemånga ställen när man bor på 22kvm... Jaja. får väl fortsätta leta en annan dag!


Waiting for my life in the future

Här sitter jag uppe med tuppen trots att jag inte har några föreläsningar i dag. I dag börjar jag och Cajsa vårt nya liv, på gymmet. Vi ska återuppta det vi börjat så bra med förra året och gymma några dagar i veckan. Oj vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon, jag som hade ont bara efter att ha gått runt Sidsjön ett varv...

I helgen har jag sytt färdigt mitt sofföverdrag och jag är nöjd med hur det blev. Lite mjukare och en finare färg istället för den hårda grå som var innan. I går spenderade jag dagen ute i Birsta och kollade in Ikeas julsaker och kollade i andra affärer. Köpte dock inget annat än nya handdukar till badrummet och massvis med mat :)

Jag blir aldrig den samma som förrut...

I dag har jag legat i sängen i princip hela tiden. Med undantag för att jag strukit ett par lager lack på mitt bord som jag och Cajsa betsade igår efter att vi varit på picknick och sedan kollat på hockey på O'learys. Jag har haft Astrid Lindgren-maraton och kollat på flera avsnitt ur serien "Vi på Saltkråkan" samt "Madicken på Junibacken". Jag blir aldrig trött på hennes filmer, de är helt underbara!

I morgon fortsätter kursen efter en tentagenomgång där man kan få en känsla av om man har svarat någorlunda rätt eller inte. Akut omhändertagande, operationssjukvård, urologi samt gynekologi står sedan på schemat så det ska bli spännande. Om man nu orkar ladda om.

Hon ler så vackert, å min kärlek e så stor...

Tentamorgon och jo, det gick väl hyffsat. Får ja poäng på det jag svarat så kommer jag förhoppningsvis klara den. Sedan gick jag hem och bakade lite kaka till morgondagens picknick uppe på norra berget med de finaste tjejerna i denna stad, Cajsa och Erika! Men först ska jag jobba med de söta små barnen i simskolan. Klockan 16 ska jag sen till O'learys och kolla på hockey.

Jag och Cajsa har besökt Birsta i dag, och resultatet blev ett antal meter tyg var, bets till mitt obehandlade bord och lite andra småsaker. Så nu ska det fixas till i min lägenhet. Det är aldrig nånsin så roligt att handla som med Cajsa! Vi tog en sväng bland hallarna på ikea och förundrades över de smarta skoskåpen en stund. Sedan gick vi vidare till Rusta och kollade på små prickiga stövlar, för att sedan fortsätta till bauhaus med alla dess verktyg. Sedan trodde vi att vi skulle bli utkörda från "drive-in" området där eftersom vårt fordon var en kundvagn ;) Ojoj...

Nä, nu blire sängen! God natt!

What a shame we never listen...

Panik, magont, ångest, rädsla, tremor, huvudvärk, hypertoni, hypotoni, hypoglukemi, hyperglukemi, nära till syncope är alla biverkningar på för mycket pluggande!

Nu tänker jag sluta plugga, så det jag inte kan nu kan jag inte i morgon heller!


Flyg lilla fjäril flyg!

Jag är just hemkommen från Nöjjeshallen där vi har haft kickoff med simsällskapet. Vi åt Biteline-pizza, körde gokart, spelade laserdome och minigolf. Jag kom trea i mitt race i gokarten och trea av alla på laserdome :D

Resten av dagen har jag pluggat och umgåtts med Camilla som kom hit och var trevlig nåra timmar. Nu ska jag lägga mig så jag orkar med en heldag med plugg i morgon och på torsdag. Jag MÅSTE klara tentan på fredag...

Were gonna make it trough...

Efter en lång dag med pluggande (jodå, jag har faktiskt pluggat den mesta tiden i dag) tog jag med kameran ut på en höstpromenad i det fina vädret. Gick längs med Selångersån söm är väldigt vacker så här års. Den är faktiskt vacker alla årstider när jag tänker efter, fast på olika sätt.

Vilken bild gillar ni mest?
Hösten är förresten en väldigt fin årstid att fota. Det är många fina starka färger och bilderna blir sådär mysiga. Precis som man vill ha det på hösten, mysigt.

Jag har inte bara varit duktig med att plugga i dag, jag har också låtit bli att äta sötsaker på hela dagen. Jag är inne i ett enormt sockerberoende och vill ta mig ur det innan det är försent. Abstinensen är stor kan jag lova, speciellt när man är hemma hela dagen och är lite lagom rastlös sådär. Det är så lätt att bara ta något gott att äta på när man är sugen då...


Somebody

Någon har uppenbarligen velat att jag skulle uppdatera min blogg i dag, så jag hade en hel del sidvisningar, men inte så många unika ;) Ja, vad har jag att berätta om dagen? Jo, vi överaskade Cajsa med äppelpaj, blommor och paket eftersom hon fyllde år igår! Henrik fick i uppdrag att skicka ett sms till henne där det stod att hon snart skulle få besök. En stund senare klampade vi in och hon var riktigt överaskad :D Hihi! Storstädat hade hon hunnit på den korta tiden!

Mer då? Försökt plugga lite men hamnade i soffan och tittade på film istället. Fyra pluggdagar kvar, paniken kommer krypandes. Ju mer jag läser på, ju fler frågor jag svarar på från gamla tentor, desto mer inser jag att jag inte kan. Så nu är det dags att lägga på ett kål, ställa klockan på morgonen och bara nöta in allt...

RSS 2.0