För trött

Jag är för trött för att skriva egentligen, borde sova. Dagen har tillbringats i Scandinavium bland hästarna och allt hästfolk tillsammans med Jonna. Nu tittar jag på damernas hockeymatch mot Finland och stör mig något enormt på hon som heter Timglas i efternamn. Man kan inte heta Timglas! "Timglas tar pucken", "Timglas skjuter mot mål", "Timglas får pucken igen"... "Timglas tar tiden, inget annat!"

God natt <3


Två speciella personer!

I dag fyller två underbara personer år;Sötnosen Joel fyller två år <3
och


Sötnosen Elin fyller sexton år <3

Massa grattis till er båda två!


Havet


Det är en helt underbar dag i dag! Det började med att det snöade som bara den en stund i morse så vi fick ca 5cm ytterligare till de tidigare ca 70cm. Sedan har solen lyst och värmt helt underbart resten av dagen. Jag kom hem tidigt från skolan och åkte ner till Gårda Brygga en stund med kameran. Där var det hur fint som helst! <3


Takras på centralstationen

När jag kom till centralen i eftermiddags hade taket just gått sönder och stora isflak blandat med glassplitter låg på hela golvet... Läs mer här :o/ Tur att ingen blev alvarligt skadad...

Rykande varm choklad


Sitter i soffan hemma med ett glas varm choklad och försöker plugga matte :o)


Lekdag =)

I natt svor jag många gånger över min familj. Det var ju som bekant totalt snökaos hela dagen och natten var inte bättre kan jag tala om för den som sov då. Vi var bortbjudna på kvällen, inte så långt men ändå. Jag skulle köra hem så mamma och Boye kunde dricka vin och så. Dessutom skulle jag köra min bror och hans kompis Jonas till bussen vid tio eftersom de skulle på fest i Gbg. Redan då hade den lilla långa väg från deras hus börjat yra igen så när jag kom tillbaka sa jag att vi behövde åka snart för att inte fastna i drivorna. Jaja, bara en timma till. Men då var det självklart redan försent. Vi fastnade mycket riktigt i all snö och fick ägna en lång stund till att ta oss loss och köra en annan väg runt som är säkert fyra gånger så lång. Hem kom vi i alla fall till slut.

Jag sov i ca två timmar innan min mobil ringde vid fyra. Det var Kigge som undrade om jag kunde hämta dem i Kungsbacka eftersom de missat sista bussen. Nästa buss skulle gå kvart i åtta och stationen är stängd nattetid så vad hade jag att välja på?! Ut i snövädret igen, tina bilen, skotta loss den och sedan krypköra hela vägen. Det gick som tur var bra, vägarna var ganska nyplogade, men det tog över en timma, vanligtvis hade det väl tagit en halvtimma...

I dag har jag i alla fall lekt hela dagen med mina söta kusiner. Vi har åkt pulka, grävt snögrotta, grillat korv och bara njutit av all snö och det fina vädret :o)


Jag och Tobias åker rolig snöring


Pontus i full fart


Två av mina små änglar ;o)


Jonna hopar i drivan


Joel gillade inte att snödrivorna faktiskt var bra mycket högre än honom själv då han sjönk ner så bara den blå luvan syntes ;o)


Korvgrillning, hur mysigt som helst =o)


Städat


Det råder snökaos ute och jag tycker att det är jättekul! ;o)
I dag har jag städat hela dagen och lagt på mitt nya överkast som jag köpte på skroten i går. Jag och mamma va där i går och köpte tyg och mönster till min balklänning som hon ska sy. :o) Den kommer att bli helt underbar!!! <3


Snöstorm och jobb

Haha, nu har det blivit fart på komunen och krisberedskapen är på topp, i alla fall enligt rykten. Om vi inte kommer fram med bilarna på jobbet så finns det, hör och häpna!, BANDVAGNAR i beredskap. Hahahha, Jag skrattar ihjäl mig =o) Tänk dig oss i hemtjänsten komma åkandes i bandvagnar hem till alla vårdtagare!

I kväll klarade vi oss trots snöstorm ganska bra och inget alvarligt inträffade trots att det var svårt att se vart vägen tog vägen ibland ;o) Man fick dock skotta fram bilen varje gång man vart inne hos någon... Det innebar att jag nog skottade och skrapade mer än tio gånger på en kväll :o)

Nu ska jag sova, god natt! <3


Dagens händelse!!

Jag var inne för en stund sen och hade inget att skriva då så jag sket i det. Men nu har veckans händelse inträffat!! haha

Vi sitter allihop vid matbordet och mamma håller en utläggning om att det inte är något bra på TV nu när det är OS hela dagarna. Alla program som hon brukar titta på är ju flyttade, så i protest sa hon att hon skulle gå till biblioteket i morgon.

Då ringer min mobil. Jag rusar upp för trappan och hinner precis svara. En kvinna presenterar sig men jag hann inte uppfatta hennes namn, bara att hon var från radiotjänst i Kiruna. Hon pratar norrländska och jag får anstränga mig lite för att fatta vad hon säger. Hon frågar mig först om jag har en TV och undrar sedan varför jag inte har betalat TV-licens. Jag fanns med i deras register över dem som inte gjort det nämligen. Jag svarar henne att jag fortfarande bor hemma och att jag därför inte betalar. Då undrade hon om det var mamma eller pappa som gjorde det.

-Tja, mamma eller hennes sambo. Jag tror att det är Bo-Göran Gunnarsson som gör det.
-Göran Gunnarsson... (knapptryck på tagentbord) Nej han finns inte med, vad heter din mamma?
-Anna-Lena Werdien.
-Anna-Lena,, jaha hmm nee du, hon finns inte heller med.
-Har du stavat det rätt då?
-Ja, Anna-Lena och så samma efternamn som dig.
-Men nej! Hon har ju inte samma efternamn som mig sa jag ju. Hon heter Werdien.
-Verdin, neej hon finns inte med.
-W.E.R.D.I.E.N
-Werdin.. nej jag hittar henne inte.
-I.E.N
-
Jaha, nej jag kan inte hitta henne. Jag kollar upp här lite och så ringer jag tillbaka till dig sen.
-NEJ, jag har verkligen inget med TV-licensen att göra så ring inte mig.
-Nehe. Men vad har din mamma för nummer då?
-Nedu, det får du allt hitta själv. Hon har betalt och vill du prata med henne så får du leta upp henne.
-Okej, jaha hej då då.
-Hej då


Hahaha ett riktigt annorlunda samtal måste jag säga ;o) Det förgyllde min kväll, speciellt efter att vi pratat om att slopa TV:n =o)


.

Denna jävla falskhet. Ni ler och ser glada ut, men vill inget hellre än få bort mig därifrån. Jag vet det. Svek är bland det absolut värsta jag vet, men falskhet är tamejfan mycket värre. Jag fattar inte att jag kunde vara så jävla blåögd att jag inte såg.

Men vid närmare eftertanke har jag vetat hela tiden, från första dagen. Jag har vetat men förträngt, inte velat veta, inte velat erkänna för mig själv. Men varför skulle det vara annorlunda nu? Fyfan vad jag hatar er!


Orkidé


Har jobbat hela dagen i dag. Skulle egentligen sluta vid halv tolv, men eftersom någon annan var sjuk så fick jag stanna till fyra. Gjorde inte så mycket eftersom jag inte hade så mycket annat att göra i dag. På vägen hem hämtade jag upp Elin som åkte med hem en stund. Vi fotade orkidéer för hon ska tatuera sig och ville ha en fin bild på en orkidé som hon kan ha som mall :o) Hoppas hon blir nöjd med dem jag fixade iordning...


OS-guld och OS-fyra!

Grattis Calla och Haag, ni var grymma! Fortsätt så, så slipper vi skämmas för att vara svenskar när OS är slut! ;o)


40-årsfest


I går kväll serverade jag och mina kära syskon och kusiner på mosters 40-årsfest. Vi hade väldigt kul i köket med en megadiskmaskin, massor med mat och framför allt massa kaka ;o) Sedan blev det dans, dans, dans hela natten!


Häftig båt -Z21

Någon som vill köpa en sån här båt med mig? Jag är jättesugen på att försöka  satsa på seglingen i en spännande klass och hittade denna båttyp på mässan i dag i Göteborg :o)

Gå in HÄR för att läsa mer om den =o)


Redigera

Nu ska jag gå(?) ner till åsaskolan och redigera lite projektfilm... Det är kallt så jag hoppas på att få låna bilen ;o)

Sagan om Ingenting


I kväll var jag på teater och såg Aranäs estettreors slutproduktion; Sagan om Ingenting. Den var väldigt rolig och de var otroligt grymma allihop. De har tillsammans skrivit pjäsen, låttexterna och gjort koreografin. Grymt jobbat!


Idag


I dag har det varit en fantastiskt vacker dag, med snökristaller på grenarna, solen har lyst, det har varit -15 grader kallt och jättevackert överallt :o)Fick i dag veta att Bernadotte Göteborg kommer att ha 14 platser på Gladan och Falken i sommar under två veckor innan midsommar. Seglingen startar i Stockholm med det kungliga bröllopet och fortsätter sedan runt Sverige till Göteborg. Jag ska definitivt söka! =o)


En hästdag med Mickan


Söta Mickan tränar sin lilla Shettis Minya på att lägga sig ner. De är riktigt duktiga båda två!


Sedan fick jag rida goingen Valle en stund i den djupa snön.

Han var pigg och glad, men tyckte att det var lite jobbigt med den djupa snön i padocken så det blev mest lösgöring i skritt.

Sedan traskade vi ut i skogen en liten sväng


Valle tyckte det var dunderkul, och eftersom han inte gått ordentligt på två veckor så hade han hur mycket energi som helst. Han bockade och busade och ville inte stå still alls ;o)

När han sedan får för sig att kasta sig upp i luften mitt framför en bil vågade inte ens jag sitta kvar på hans rygg... ;o)


Vägskäl i livet

Jag står just nu inför den bästa tiden i mitt liv och jag har så mycket som jag vill göra med den. Varje vecka kommer jag på något nytt som jag verkligen vill göra när studenten är ett färskt minne, jag vill skaffa hund, jag vill jobba med klubbutveckling, jag vill resa runt jorden, jag vill resa i Sverige, jag vill flytta, jag vill plugga vidare, jag vill uppnå något stort.

Allt handlar mestadels om självförverkligande, jag är nog väldigt rädd för att det inte ska bli någonting av alls. Samtidigt ser jag alla möjligheterna. Det är nu som jag har dem och jag måste ta dem innan det är för sent. Jag njuter av varje dag

Badmintontjejer

I går kväll hade vi tjejkväll med badmintontjejerna. Vi åt varma mackor, lekte lekar, charader, sanning eller konka, tittade på melodifestivalen och busade ;o)


Så här mysigt sov jag, Vilma och Lovisa. Hela rummet var fyllt av madrasser och man kunde inte stå på golvet :o)


Vilma och jag åkte förbi coop och köpte en flaska grädde. På natten när alla somnat smög vi upp alla tre och sprutade grädde på vår tränare, men innan dess övade Vilma lite på sig själv, *fniss, *fniss, *fniss


I dag åkte vi allihop till Varberg för att kolla på finalerna i badminton SM. I pausen åkte vi in till stan och åt på italiensk restaurang ihop. Vi var ganska ensamma där, men det stackars paret som också hittat dit fick underhållning i form av gissningslekar från vårt bord ;o)


Tack tjejer!I går kväll firade jag min 20årsdag med mina goa tjejer. Vi åt gott, bastade och gjorde fina änglar i snön ;o)


Massa snö!

Det bara vräker ner snö och jag njuter av allt det mysiga vita. Speciellt när man får sitta inne i värmen och beundra det vackra landskapet som är så annorlunda jämfört med hur det brukar vara. Låt det få ligga tills det blir vår och knopparna tittar fram. Bara vi slipper slask!

Bråttom

Sitter och trycker i mig ett par varma mackor innan jag måstwe rusa ner till badmintonskolan och de jobbiga barnen... Ska vara själv i dag eftersom Elin är i Sälen och har det bra ;o) ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Hade hellre varit i Sälen eller på Ibiza som spotify sjunger om...

RSS 2.0