Not a day without you...

Hade en helt underbar helg förra veckan tillsammans med de bästa barnen i världen!! Vi hade fredagsmys, med pizza och film, på lördagen åkte vi till Borås djurpark med matsäck som barnen hjälpte till att ordna. Vi såg på alla nya djurungar, en giraffunge, zebraföl, noshörningsunge, apungar och björnungar. Hur mysigt som helt hade vi det! På söndagen var vi hemma på förmiddagen innan vi åkte en sväng till bushuset och sprang av oss innan det var dags att ta emot mamma och pappa (alltså barnens mamma och pappa) när de kom hem från Stockholm igen :)
Retsten av veckan har jag umgåtts med familjen, varit och kollat på en bil (som jag inte köpte) och hann med en sväng i Ullared. Där köpte jag lite vårkläder och en vetekudde som jag ska ha för att värma min iskalla fötter med när jag ska sova ;)

Pilutta, jag säger inte vad det är!

Det var ett tag sen jag bloggade nu. Det har väl helt enkelt inte hänt något speciellt roligt det senaste. Eller jo det har det ju. I lördags var det SÅS-sittning vilket var väldigt trevligt! Tal, god mat, lekar...

Vad jag har gjort istället för att blogga kan nog enklast förklaras av att jag håller på att titta efter bil. Måste ju ha en bil inför sommaren när jag ska jobba, så jag tänker att jag ska vara ute i god tid så jag inte står där dagen innan och undrar hur jag ska ta mig till jobbet ;) Hur det går? Nja, sådär. Men vi har ingen brådska än så vi är lite kräsna. Vi, ja alltså jag och min pappa.

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag åker hem till alla underbara människor där hemma! Åå vad det ska bli mysigt att få umgås med mina älskade barn en hel helg! Få ha dem helt för mig själv :)

Du får tro't om du vill men det hör liksom till...

I dag har jag varit på föreläsning på förmiddagen, men på eftermiddagen gick jag in till stan och hämtade mina paket från ellos och ioffer.


På Ellos köpte jag den här klänningen med tillhörande underklänning. På Ioffer köpte jag ett par röda converse, lika som jag hade förra året ungefär, de gamla var så utslitna så jag behövdeett par nya ;)

Nu gräddas bröd i min ugn, denna gång rågsurdeg med lantmjöl, dvs fyra olika sortes sädesslag. Hoppas det kommer bli lika gott som sist...


Things don't always go the way we plan...

I går hade jag en jättetrevlig dag och kväll med Veronica och Camilla. Jag och Veronica gjorde glass, maränger och mumsmums som vi överaskade Camilla med när hon kom hem. Mycket sött blev det, men vi grundade med supergod påskmat som dem hade fått med sig hem från Camillas mamma :)

I dag har jag haft lite ont i halsen och därför inte gjort så mycket alls mer än att leta efter bilar på blocket. I morgon är det åter igen dags för skola, och det är bäst att ladda för en hel vecka med plugg om vi ska hinna gå igenom alla de fall som vår lärare har lagt upp åt oss. 20 sidor med rättsfall som vi ska analysera och komma med förslag på åtgärd för så att de inte återupprepas. Sedan ska man också hinna börja på den individuella uppgiften som ska vara klar efter att jag har varit hemma. Vore skönt att vara klar med den innan jag åker så att jag slipper göra det hemma.

Och vi skulle aldrig ramla ner...


Denna vackra ranunkel står i mitt fönster och gör mina dagar lite finare. Jag gillar verkligen de stora blommorna, som bollar i vackra nyanser lyser de och ger en färgklick i rummet :)


GLAD PÅSK!


Hoppas ni har en trevlig påskhelg alla kära vänner och familj!

Såna här påskbilder som den ovan målade alltid jag och min bror innan påsk som vi sedan delade ut till alla vi påskade för utklädda till påskkärringar, påskharar eller påskgubbar. Jag minns mycket väl ett par vita strumpbyxor som mamma hade sytt fast en liten kaninstump på bak i rumpan. Sedan fick jag morrhår och kaninmun målade i ansiktet. Synd att jag inte har någon bild här att visa upp, men söt var jag då i alla fall :P


I går hade jag en väldigt trevlig kväll hemma hos Hinds med Niklas och Veronika. Vi åt gott och jag försökte lära mig dansa bugg ;)


Skärtorsdag ja...

Så har snart denna skärtorsdag gått, och jag har väl inte gjort så mycket i dag heller. Var dock inne i stan en sväng och köpte nya allergitabletter och såg på de söta påskärringarna på torget :) Önskar att det kom små söta påskkärringar och knackade på min dörr nu under påsk, men det är inte så troligt när man bor i en studentlägenhet. Här är det bara fulla studenter som kastar ut saker genom fönstrena och bråkar och skriker i korridåren om natten. Nä, om man skulle ta och flyga till blåkulla över helgen kanske?!










You're not as lonely if you are your own best friend...


Someone lift us up where we belong...



Det här stycket är så otroligt fint. Nu har jag bara två avsnitt kvar av skärgårdsdoktorn att se, men jag har hört rykten om att det ska komma en film under 2012 med samma skådespelare som ska skildra livet på Saltö tio år senare, dvs när Wilma har blivit stor och livet har gått vidare ute i skärgården. Jag hoppas att ryktet är sant, i så fall vet jag en som ska se den på bio så fort den kommer ut! ;)


Är början svår ,blir resten lätt...




Sitter och kollar på Skärgårdsdoktorn, och när Wilma slår på spelas denna melodi som plötsligt väckte många minnen hos mig! Kunde inte på rak arm komma på varifrån den kom, men efter en snabb sökning på google koma jag på att det ju var från Lilla Sportspegeln!!! Tänk hur TV har chanserat vad gäller barnprogram. Förr i tiden sändes barn-TV klockan 18.00, och då, först då, satt man klistrad framför TV;n för att se Björnes Magasin, Brum, Trasdockorna, Lilla sportspegeln, Lilla aktuellt och Hjärnkontoret. Det var riktigt bra program som gick, inte massa fjantprogram om pokemons, digimon och teletubbies och sånt...

Tacka vet jag 90-talet :) Ett annat av mina favoritprogram var en Cellsam historia, Mjölktandsmössen och Richard Scarrys äventyrsvärld... Underbara minnen!


I Roslagens famn på en blommande ö...


Jag har påskpysslat lite i köket. Dessa fina små fjuniga kycklingar ska få bryda mitt påskbord, och kanske jag smakar någon efter maten ;)


Running away from my own problems...

Jag gav mig ut på en löprunda i hopp om att huvudvärken skulle släppa av lite frisk luft och puls. Istället kommer jag hem med ett huvud som dunkar värre än innan, brännande kalla öron och en blödande näsa. Jipppi för att vara ute och röra på sig^^ Nu ska jag ta en varm dusch (det är NU jag önskar att jag hade ett badkar...), sedan ska jag krypa ner i soffan och se på film resten av dagen. Mina kycklingbakelser kanske ni får se lite senare i dag förresten ;)

Men tänk nu om du skulle få en sidenhatt...


Här är ett kollage med mitt påskpynt. Åå vad jag älskar påsken, det är så fina färger. Synd bara att den är så kort... Men jag tänker njuta hela denna veckan. Påskliljorna i vasen på bordet har förresten slagit ut över natten och är så sjukt fina! Hoppas de står över helgen, annars får jag väl köpa nya...


Vårvindar friska leka och viska...

Jag hde för en gång skull tänkt att lägga upp en bild på hur påskfint jag har fått det i lägenheten, men då strejkar blogg.se bilduppladdning så det blir helt enkelt ingen bild förrän dem har åtgärdat prolemet. Få hoppas på att jag kan lägga upp bilden i morgon. Då ska jag dessutom göra kycklingbakelser (Ja, alltså de kommer se ut som kycklingar, inte innehålla det ;) )

Jag har förresten verkligen börjat känna av att pollensäsongen är här. Fytusan så snorig jag blir, och slemhinnorna i näsan är så sköra att de brister för ingenting och jag störtblöder näsblod stup i kvarten. Inte så kul... Självklart tar jag tabletter och de hjälper en del, men nässprej vågar jag inte ta pga ännu större risk att blöda då. Får väl helt enkelt stå ut med snuvan, det är ju ändå ett gott tecken att sommaren är påväg när det är pollen i luften!

Vargen ylar i nattens sken...

Jag blir inte rikitgt klok på vädret i dag. Ena stunden är det snöstorm, för att i nästa vara strålande solsken från klarblå himmel. Sedan blir det snöstorm igen, och efter det strålande sol. Så har det hållt på hela dagen. I dag har jag väl inte gjort så mycket vettigt, men det behövs sådana dagar med. Har tittat på några avsnitt av Skärgårdsdoktorn och drömt mig bort till varmare tider. Åå vad jag längtar tills det blir sommar och man kan ha klänning på sig, få springa i gröngräset och plocka blommor i dikeskanten :)

Tänk att det redan är första april. Nej, jag har inte lurat någon och ingen har lurat mig. Kan ju bero på att jag varken träffat eller pratat med någon på hela dagen i och för sig... Men vad snabbt mars har gått, jag har faktiskt knappt hunnit märka att det var mars månad innan den var slut.








Alla människor är mer eller mindre falska. Lita aldrig på någon annan än dig själv så slipper du bli besviken...

RSS 2.0