Till we both break down and cry...Jag har köpt blommor för att muntra upp mig själv lite denna vecka som kommer bestå av plugg, plugg och lite mer plugg. Det är helt otroligt hur mycket vi ska lära oss under en enda kurs. Det är som om alla de andra kurserna mest bara är för att fylla ut tiden med, så att man kan säga att man har läst tre år på universitet...


Nu minns jag, jag förstår inte kärlek...

Bita ihop och kämpa emot,
tårarna,
som inte får komma nu.
Inte här, inte nu...

Men kanske får jag lite klarhet, kanske.
Men det är inte det besked jag vill få...

Jag känner mig så smutsig, äcklig.
Och jag ångrar, ångrar det steget.


Långt bortom alla slutna rum...


Här är min nya pläd som ska få pryda min säng och hålla fötterna varma :)
Ganska simpel men en aning dryg att göra, men nu är den äntligen klar...


Åå håll om mig, du kanske aldrig mer är med mig...

Denna dag ska ägnas åt plugg, plugg och kanske lite plugg. Jag vill verkligen inte misslyckas med denna tenta så det är bara att ligga i! Kakorna fyllda med smörkräm som gjordes häromdagen håller mig sällskap, några på bordet, andra redan i magen. Det är nog dags att börja träna sen, kanske ska undersöka om mitt passerband till badet funkar fler dagar än när jag jobbar, då kan jag börja simma ordentligt och kanske lära mig crawla eftersom vi lär ut det. Jag menar, jag vet ju hur jag ska göra nu efter att ha instruerat andra, ska bara få ihop det praktiskt med att andas och simma samtidigt...

Plugg var det!

Det finns bara en!

Tänk att det finns en människa som kan få mig att le som ingen annan, som kan få mig att skratta hejdlöst åt rynkor i handen på en brygga vid en sjö, som jag kan gå brevid utan att säga ett ord för hon förstår ändå, som jag kan göra änglar i snön med, som jag kan hoppa i höstlöven och rulla ner för slänter med, vi kan gå i affärer och göra fynd på loppisar och auktioner, vi kan handla mat så hela affären undrar vad vi håller på med, vi kan arrangera fester och sittningar och självklart festa ihop. Vi kan plugga och diskutera viktiga saker, likaväl som vi kan flumma omkring en hel dag. Men framför allt så får hon mig att må så sjukt bra och jag litar på henne till 200%! När jag såg henne första gången efter sommaren kunde jag inte sluta le, och så är det varje gång jag möter henne! Jag är så glad att jag har henne, utan henne hade jag aldrig klarat av plugget och livet här... Hur det ska gå den dagen vi tar examen vet jag inte, men jag längtar inte dit. Jag vet bara att jag aldrig vill flytta långt ifrån henne!

Världens bästa vän, du vet vem du är!


Jag ser hur du leker med din båt av bark...

Jag är lite öjämn i min uppdatering här. Kan inte hjälpas, vissa dagar finns det mer tid och lust, andra mindre. Nu ska jag snart till Kåren för att låta folk prova åvve och ta upp beställningar. Förhoppningsvis är det någon god mat så man kan köpa något att äta med. Förkylningen är lite bättre i dag i alla fall. Får hoppas att det släpper helt snart!


För varje andetag, måste man tänka att man är stark.
Man måste kämpa för att vara den man är,
kämpa för att upprätthålla tryggheten...


So many roses on the way...Detta är vad jag har fördrivit tiden med denna kväll. Det ösregnar utanför fönstret, jag är fortfarande förkyld och i morgon är det fullt ös med föreläsningar. Hade det varit bättre väder hade jag gått en promenad, hade jag inte varit sjuk hade jag gymmat...


Hoppfalerej

Just hemkommen från terminens första tenta. Det lär inte bli den sista... Läkemedelsberäkningen kändes väldigt bra i alla fall, får hoppas på att det gick som det kändes bara. Nu ska jag snart ge mig ut i höstrusket och in till stan för att lämna in mina stövlar på lagning. Ska också köpa ett nytt klockbatteri till min klocka som stannade när jag och mamma var på GeKås för ett tag sen. Jag gick runt hur länge som helst och tänkte att "oj, vi har hunnit med hur mycket som helst utan att klockan är speciellt mycket".

Jag har nog inte berättat att jag har fått hem min present till mig själv, mina blixtar. De fungerar utmärkt, men jag insåg att på 22kvm blir det trångt med en studio. Får ha dem nerpackade tills jag flyttar till min gård ;) (Om man inte kan få hyra en till lägenhet och bygga studio där ;) ) Äsch, det är väldigt kul att ha dem i alla fall :D

Every night in my dreams i see you...

Det kan tyckas vara en småsak för andra, men saknade av min älskade Alfons är enorm. Ingen kan ta hans plats i mitt hjärta. Mitt ljus brinner för honom, och varje dag finns han hos mig. Jag kan känna det, men ändå känns det tomt på något sätt. Aldrig mer kommer han kika över min dataskärm och undra vad jag gör. Aldrig mer kommer han lägga sig på min mage när jag ligger i soffan. Och aldrig mer kommer han att krypa ner i min säng när jag ska sova. Min älskade Alfons, jag saknar dig så otroligt mycket! Du var min bästa vän som alltid fanns där, som mötte mig när jag kom hem och som alltid lyssnade och tröstade... Så mänga tårar har du slickat från min kind, så mycket ångest har du skingrat. Jag önskar att du fanns hos mig nu! <3

Vimsade omkring men fann mitt mål...

I går åkte jag runt i hela Sundsvall för att slutligen hitta min telefon som varit på vift. Eller på vift har den nog inte varit egentligen, det var bara som jag trodde. Efter att förgäves ha försökt få tag i butiken på Frölunda torg i ett antal dagar bestämde jag mig för att åka ut till Birsta och prata med dem i den butiken. Väl där får jag veta att telefonen visst är skickad, den ligger på Ica Nacksta. Jahopp, så fiffigt då att de ändrat om bussarna så att den som går till Birsta också sen går till Nacksta. Bara att åka tillbaka hela vägen^^ Och där fanns den!

Men hur smart är den egentligen? Den skriver fel hela tiden! Eller så är det jag som har för stora fingrar... Konstigt då att small-ringarna i affärerna är förstora för mig^^ Stackars andra människor.

I dag ska jag i alla fall jobba i simskolan för första gången. Det ska bli jättekul att få träffa lite barn! Jag har "leka med barn"-abstinens ;)

Långa dagar följer korta nätter...

Älska mig för den jag är,
inte den jag borde vara.
För jag är den jag är,
och det kommer jag alltid att vara!

Så himla sanna ord, och jag lever mitt liv efter dem.

Vi har haft terminens första Emboli-styrelsmöte. Vi fick planerat massor och det verkar finnas gott om energi i gruppen. Det är ett bra tecken! Nu ska vi se till att få genomfört allt det vi vill, så ska vi se att vi snart är en aktiv förening igen :D

Dagens föreläsningar har handlat om farmakologi och leversjukdomar. Leversjukdomarna tyckte jag var rätt intressanta, de är inte så kända liksom, och det var nog första gången någonsin då sjukdomarna inte berodde på rökning. Dessutom har ju min bror en slags leversjukdom. En helt ofarlig en, men det var intressant att få veta lite mer om hur levern fungerar och vad som händer när de skadas eller blir sjuk.


She says I began to sing long before i could talk...

Jag har nog inte skrivit det i bloggen, men under veckorna som gått har jag sytt en klänning som var tänkt till sittningen. Eftersom killarna skulle vara fina i smoking kände jag mig "tvungen" att ha långklänning :) Här är resultatet i alla fall... Jag vet, på just denna bilden ser det ut som om ja håller på att tappa klänningen över axlarna, men det var aldrig nån risk för det ;)


Hon som var jag, letade efter lyckan...

Jag har återfunnit min kamera här i röran, och på den fanns massa fina bilder på Jolina <3 De hamnade dock på Facebook... Här tänkte jag lägga upp lite bilder från min lägenhet istället :D

Jag har förresten beställt en present till mig själv, kanske för att jag varit så duktig de senaste två veckorna ;) Ett set med studioblixtar är på väg till mig, något jag önskat mig länge och tittat på många gånger.


Mamma min mamma hör mig nu...

Det är lite märkligt faktiskt, att det känns som om jag är närmare min mamma och dem där hemma när jag är här uppe i norr än när jag är hemma. Jag pratar med mamma nästan varje dag när jag är här, men hur ofta hinner vi verkligen prata när jag är hemma? Antingen är hon borta eller så är jag. Råkar vi båda vara hemma samtidigt kan vi knappt ändå prata med varandra ostört. Alltid är det någon som stör. Men när vi ringer, då är det bara hon och jag, det blir liksom mer kvalitet då på något sätt. Fast jag saknar så klart att kunna krama henne.

En annan sak jag har tänkt på är att jag har blivit mer känslig. Aldrig förr har jag till exempel gråtit till en film, men när jag, Jonna och Matilda såg "Jag saknar dig" grinade jag igenom hela filmen. När jag idag låg och tittade på Mia Skäringers show om självkänsla grät jag med. Och allt oftare får jag nästan panikångest när jag tänker att det kan hända något med mina älskade medans jag är här långt borta. Ångesten liksom kryper fram då och tårarna tränger på under ögonlocken. Det är väl det som kallas skörhet.


Det är ändå du som väljer vem du är...

Det finns vänner, och så finns det VÄNNER. Sen finns också dem man trodde var vänner. Många är värda din vänskap, men de som man måste kämpa för att behålla är kanske inte värda det?! Jag har varit nere i mörkret, och vad som än händer så vill jag inte dit ner igen. Jag vill inte låta någon dra ner mig, utan väljer hellre att strunta i dem som får mig att inte må bra. Det är lättare så. Jag vet att det kan få mig att framstå som nonchalant, eller till och med elak, att jag väljer bort människor. Men det är för att skydda mig själv. Vill folk tycka illa om mig så är det upp till dem, inte mitt problem. Jag har mina VÄNNER, riktiga vänner som jag vet aldrig nånsin skulle svika mig. Det räcker med dem. Så länge jag vet att de finns där för mig så kommer jag också att finnas för dem. Med det är inte sagt att jag inte kan få fler av både vänner och VÄNNER.


Två veckor utmattning

I morgon är det över, insparken 2011. Jag är helt slut, både fysiskt och psykiskt av alla påhopp från olika håll. Det märks att de flesta phösare och generaler börja lessna och stubinerna är bara halvlånga. Nu sitter jag på skolan, en timma innan vi börjar, eftersom de ringde från nån målarfirma i går och sa att de skulle måla om hos mig. Perfekt timat. Eller inte! Så nu är det återigen kaos i min lägenhet, allting står på varann i mitten av rummet. Hoppas de täcker över sakerna ordentligt...

För övrigt så har insparken gått superbra! Vi har haft späckat schema, med allt från vinbrännboll, Ölympiska spelen och nollecaps till besök på himlabadet och taco-kväll. Taco-kvällen stod vi i Emboli för, så i går stekte jag ca 45kg köttfärs. Tur jag hade hjälp av de underbara phösarna att hacka de ca 50kg grönsakerna! i kväll ska ett gäng ha sittning och jag ska vara nykter general. det innebär att jag ska finnas behjälplig på Kårhuset fram till kl 2 i natt ifall något skulle hända. Pepp? nja, sådär. I morgon är det dags för Embolis och µtecs sittning. Den kommer bli grym!

RSS 2.0