Du tycks veta vad jag bäst behöver...Nu ska jag påbörja ett roligt projekt. Ska bli spännande att se om det bli bra... Jag lär ha att göra ett tag fram över ;o)

Fly on your wings of love...
Om det inte hade varit för att det blåser så mycket i dag hade jag gärna gått ut en stund i det fina och varma (8 grader!!!) vädret när jag nu pluggar färdigt för i dag... Men jag stannar nog helst inne i värmen och håller mig torr om fötterna, snö blir så blöt när den smälter ;o)

Av glädje bygger man musik...Ser ni!! En solkatt på min vägg, som jag har längtat ;-) Äntligen börjar solen lysa in genom mitt fönster en liten stund innan den går ner, vilket den inte gjort på hela vintern. Våren är på väg!

Uteliv

Är på promenad med världens bästa mamma :-)Det är inte lätt min lilla vän, jag vet...

Pluggandet går åtminstone framåt och det får man vara glad för. Blir dock lite stressad när man hör om kompisar som redan har börjat med diskussionen när jag just börjat med resultatet... Jaja, bara att analysera på ;o)

Det blir lite roligare när man använder fina färger ;)

Just moving on...

Nu lagas det god pizza efter en heldag på äventyrsbadet och relaxen med Kristian :-)

Igår gick vi långpromenad upp på Norra berget och efter det lagade vi lax och sedan såg vi på Diselvalen som vår släkt döpt om programmet till ;-) Jag tyckte helt klart att rätt låt vann, En riktig jävla schlager! :-D

Nu ska vi snart äta och i kväll väntar Ice Age 4 ;-)

Everyday is a new day

Jag är lite rädd nu. Lite rädd för att börja skriva resultatet på min uppsats för jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Och det är liksom nu det avgörs, för det är det jag skriver i resultatet som ligger till grund för hur hela arbetet blir. Aja, bara att skriva första ordet så kommer det väl av sig själv senkan man hoppas.Eller så väntar jag med att börja skrivatills i mon... Jag ska på handledning om en stund så då kanske jag får lite inspiration och idéer till hur jag ska börja. Kanske.
 
Igår eftermiddag hälsade jag på Minna och lille Sebastian. Så stor lillpojken har blivit under de två veckorna jag varit borta! Och så söt! Och så åt vi semlor som Jonas hade köpt, det var ju ändå semledagen i går :)

It starting with a whisper...

Jag hinner med ett litet inlägg innan min "arbetsdag" börjar. Jag är tillbaka i ett väldigt snöigt Sundsvall. Ärligt talat så har jag nog aldrig sett så här mycket snö nån gång, och det slutar inte snöa heller. Snart kan jag öppna mitt fönster och kliva rakt ut om jag vill, trots att jag bor på andra våningen...
 
För den som är intresserad kan jag meddela att ja tänker försöka strukturera upp mina dagar lite så att jag kommer få något gjort, och för att jag inte ska gå och småäta hela tiden vilket lätt blir fallet när man är hemma hela dagarna. Så här kommer det se ut på ett ungefär:
 
8.00 Klockan ringer, dags att gå upp och göra sig iordning och äta frukost.
9.00 Plugg/uppsatsskrivning
11.30 Lunch på skolan (om Cajsa och Lotta är där)
12.15 Plugg/uppsatsskrivning
15.00 Trefika och slut på pluggandet
Resten av dagen får jag göra vad jag vill, typ pyssla, sy, virka, träna mm...
18.00 Middag
20.00 Kvällsfika
 
Så, nu är det uppskrivet och delat med många så nu kan jag inte maska ;)

Frosty the SnowmanJag passade en liten snorig 5-åring i går och vi passade på att bygga en snögubbe när det nu kommit några centimeter kramsnö ;-) Ber om ursäkt för att bilden är på sne, jag vet inte hur jag ska göra för att få vänt bilden i telefonen tyvärr...

Idag väntar artikelläsning och sedan mer barnpassande :-)

Tonight we are young...

 
Det där med att blogga från mobilen gick ju sådär märkte jag just när jag läste mitt förra inlägg. Telefonen har ju en tendens att ändra orden till vad den tycker att det borde stå så jag kan förstå om inte så mynga fattade vad jag menade. Vi har haft en underbar semester i alla fall, men tyvärr gick veckan alldeles för fort... Redan igår var jag inne och kollade resor igen för fy vad skönt det var att kunna gå i klänning eller shorts hela dagarna. På kvällarna var det skönt med en kofta, men temperaturen låg ändå på runt 20 grader på kvällen/morgonen och runt 30 på dagarna. Vi hade strålande sol och klarblå himmel och vi kunde bada och sola varje dag. På onsdagen var vi på Siam Park, ett vattenland med massor av roliga och ibland lite läskiga vattenrutschbanor, sandstrand med vågmaskin och annat roligt. Vi har spelat pingis och biljard, badat i poolen, hämtat glass och dricka i mängder, ätit god mat från buffén och haft det väldigt roligt tillsammans. Jag har fått ett par nya låtsassystrar till på köpet, Ebba och Maja heter de små sötnosarna som frågade om inte jag kunde vara deras syster ;)
 
 
Lite halvtaskiga bilder eftersom jag inte har min dator kan jag varken beskära eller redigera dem innan jag lägger upp dem, men det får gå bra ändå ;)
 

RSS 2.0