Everything will come to an end...

Har haft nationella i engelska i da, läs och hörförståelse som var svårt. Det gick inte bra...
Sen träffa jag Malin och Joel i stan. Tog Joel med mig så Malin fick gå själv en stund. Mys, köpte en tröja till mamma, en kakifärgad med brodyr fram på gina Tricot.

Åkte med Malin hem, gick till gympan sen. Vi hade avslutning så alla föräldrar var med. Fick presenter och godis.

Så nu sitter jag och försöker skriva ett PM till en bok med godis framför mig. Ska vara färdig till i mon, men jag inte ens läst halva boken än... aaaghhh... jag orkar inte med det...

Telefonen ringer

Det ringde just på min mobil. I andra änden av linjen hör jag ett barn säga hej. Jag förstår genast vem det är och skyndar mig säga hej. jag frågar honom hur det är, och han svarar att han har fått fotbollsskor för han ska börja spela fotboll till sommaren. Sen frågar jag honom vad han har gjort i dag. Han svarar att han har ätit på McDonalds och att han har varit hos doktorn. Jaha, va han snäll frågar jag. Ja, han tittade på mina prickar, dom var fina, svarar han. Sen säger han att han ska gå och lägga sig och jag säger som vanligt puss och godnatt. Han svarar det samma. Sen, precis innan han lämnar telefonen till sin mamma säger jag att jag älskar honom. Han ger ifrån sig telefonen, men ångrar sig snabbt. Jag glömde säga en sak hör jag honom säga till sin mamma i bakgrunden. Han tar luren igen. JAG ÄLSKAR DIG säger han till mig och jag blir varm i hela mig!

Han är fyra år, det fyllde han i lördags. Och han är den jag älskar mest i hela världen.

Min Tobias, hoppas du stannar för alltid!

På promenad genom stan

I dag var vi ute på en liten promenad med klassen. Närmare bestämt gick vi 2 mil i Skatås. Det var lite mysigt fakriskt, att bara gå där och prata och lyssna på fåglarna och svettas i solen. Vi hade underbar tur med vädret! det var så att man kände för att bada i sjön där, men vi avstod med tanke på att vi inte hade badkläder på oss...

Sen var jag med Jonna i stallet. Hon är jätteduktig på att rida för att bara ha gjort det fem gånger, jag tänker hjälpa hene så mycket jag kan så att hon en dag kan skaffa en egen häst och börja tävla lite.. Eller i alla fall så att hon kan njuta av det lika mycket som jag gör!!

Horse Show med Anna!

Nu har jag just kommit hem från en dag på scandinavium med Anna. Vi tittade på finalen i världskuppen i hästhoppning. Vi hade VIP-biljetter som Anna hade fixat så vi fick skaldjursbufé. Mums! Käka kräfta för första gången i mitt liv och det var gott! Sen tittade vi på den mycket spännande finalen. Helena Lundbäck, Rolf-Göran Bengtsson och Royne Zetterman var med från Sverige, och Helena och Roffe red felfritt i första omgången. Andra rundan rev de det sista hindret båda två... Vann gjorde Meredith Michaels- Berbaum. Han var grymt duktig och verkligen värd segern!
516422-11


Nu när jag kom hem deklarerade jag så att jag ska få pengar tillbaka innan midsommar.. Alltid bra att ha inför sommaren :P Nu ska jag ta det lugnt och vila upp mig för i morgon ska vi gå 1,8 mil med klassen. Det ska faktiskt bli rät kul...

God Morgon

Nu har jag tagit ikapp X-timmars förlorad sömn. Vaknade 11.45 av att Boye började snickra på våran altan. Men det var väl dags att gå upp då antar jag.

Nu ska jag plugga lite, sen ska jag på kalas till Tobias som fyller fyra år i dag! Min älskade lilla kusin. Jag har köpt massa presenter till honom, en mini-akustisk gitarr, en vattenflaska med frölundaindian på, en hockeyklubba med frölundaindian på, och en svart T-shirt som det står "Busig men söt" på :P passar honom utmärkt!

Språkresa

Jag vill åka på språkresa i sommar, men det är nog för sent att boka det nu... Fast å andra sidan vet jag inte var jag skulle få pengarna ifrån...

Horse show

I går var jag på Göteborg Horse Show med Teresia. Det var kul, men jag var lite besviken på mässan, den var inte riktigt lika bra som den har varit tidigare tyvärr. Men det var kul ändå.

Innan dess var jag i skolan och visade min och Annas film på spanskalektionen. De andra tyckte den var rolig, och så fjäskade vi lite med att bjuda på kladdkaka :P Så nu hoppas vi på MVG i spanska... XD

Nu är jag barnvakt åt Joel.Han ligger just nu i mitt knä och tittar på mig.Han är så underbart söt! Har gjort en tårtbotten åt Malin med som står i ugnen nu. Tobias fyller 4 år och ska ha kalas i mon.

Bio

I dag har jag vart i skolan och haft en lektion, engelska. Vi fick veta resultatet på nationellauppsatsen, och jag är supernöjd!! VG+ fick jag, det som saknades var den där fingertoppskänslan som Sara uttryckte det.

Sen åkte jag till stallet och Christopher var med. Han ville rida så det fick han :P Han var duktig, höll på att ramla av först, men sen hittade han tillbaka balansen som han hade förr. Och man kunde faktiskt se att han har ridit förr... Han tyckte det va kul å kunde tänka sej att följa me fler gånger..

Nu ska jag försöka bränna ut våran spanskafilm, sen ska jag baka en kladdkaka som vi ska bjuda på i mon. Sen ska jag in till GBG igen för vi ska på bio me klassen. 21 tror jag den hette, har ingen aning om vad det är för en film, men hoppas den är bra XD


JAG HATAR TELENOR!

Nu har jag sjafsat med dom igen, och dom kan ju ingenting! Nu fick jag ännu en felaktig faktura som jag inte ska betala och som det står ska dras automatiskt, men det gör den inte. aahh jävla telenor!!!

Vår ännu en dag!

Det firar jag med att ha på mig vita jeans för första gången detta år. Och den gröna blusen jag köpte häromdan. Ringde till vikariepoolen för förskolan i dag, hon ville att jag skulle fixa ett utdrag ur belastningsregistret och att jag skulle höra av mig ca två veckor innan sommarlovet så att jag kunde komma på intervju. Hoppas att jag kan få ett vikariejobb på dagis i sommar!! Det är ju det jag vill...

Ska snart till skolan i alla fall. Om en timma går bussen. Ska ha geografi med Mats.

Inlägg

Lägger upp detta bara för att min profil ska uppdateras.. :P

Vårsol

Jag har suttit ute i vårsolen och pluggat geografi på en solmadrass. Underbart! Så har jag proppat mobilen full av härlig sommarmusik med!
image10

Alfons hjälpte mig med pluggandet på hur Sveriges natur ser ut =) Älskade katt!!

Nu är filmen snart klar!

Anna har varit här och nu är våran film snart klar!!!! Den blir asbra och jätterolig. Hoppas de andra kommer att gilla den! Den kommer kanske att komma upp på Youtube, men det får tiden utvisa...

Är fortfarande förskyld, men inte så ont i halsen längre. Hade dock fått nackspärr i morse när jag vaknade och det har jag fortfarande.

I skolan var vi på en föreläsning om anabola i dag. Den var jättebra och man fick sig en del tankeställare. Jag tänker ALDRIG testa anabola i alla fall och jag hoppas inte jag träffar någon kille som gör det! Det var inte jättesnyggt med killar med bröst...

trots förskylningen och det så e det en bra dag i dag. Solen skiner och jag är på allmänt gott humör. Men vem är inte det när man kan gå barfota ute, å man behöver inte ta jacka på sig!! Underbart!

Nya slingor

Mamma hjälpte mig att göra nya slingor i förmiddags. Det blev bra, så nu är jag blondare igen. Sen skrev jag ett ansökningsbrev för min bror. Jag tycker att han skulle passa att vara med i Wild Kids till hösten. Fick dock åka akut till posten i Kungsbacka för att posta brevet då det var sista dagen i dag, å ja missa tömningen här hemma vid 12. Tur att man har körkort! Så skulle jag köpa frimärke, tömningen i Kba var vid 15, jag åkte hemmifrån vid 14. Hade alltså en timma på mej, lugnt tänkte jag. men godisaffären hade stängt, frimärkerna på macken i Åsa var slut, på macken i fjärås sålde de inga, men till slut fick jag tag i ett på Hydro i Kba. Så skulle jag bara hitta till postlådan med den underbara sena tömningen. Tur att det var där man skulle hämta ut körkortet så att jag hade varit där förr, annars hade jag garanterat inte hittat. det låg långt inne i industriområdet. 14.55 stoppade jag brevet i lådan

Sen passade jag på att handla lite till middagen med när jag ändå var i Kungsbacka. Och när jag ändå var på Kungsmässan passade jag på att gå i affärerna med. Köpte en body till Joel, och en blus till mig på Indiska.


 

                 


Uteritt

Jag red ut på Kongur i onsdags förresten. Det var helt underbart. Galopperade först hela Säterivägen som är en över en kilometer lång, helt spikrak grusväg med åkrar på sidorna. Sen red ja ner till havet, galopperade i sanden. Sen till hingststationens travbana, tog ett varv i tölt och ett i galopp. Var ute i ca två timmar och Kongur va helt genomsvettig när vi kom hem. Dock tar hans energi aldrig slut.. :P Jag älskar den hästen!
image5

Nu är jag trött på det här!

Jag orkar inte me att va sjuk nu. Har asmycke ja måste göra, geografiarbete om klimat, spanskafilmen ska redigeras, förberedelser inför nationella proven i engelska, läsa ut en bok på engelska som jag inte fattar ett skit av... Men jag orkar inte.

Har suttit vid datorn å kollat på Mio min MIo som jag just har laddat ner. Den var bra, förutom att den tydligen gjordes på engelska så allt e dubbat.. =/ men, men.. Jag har laddat ner Heartbreak kid också så får väl se om jag tittar på den me. Fast just nu är jag rastlös. Brorsan undra om ja ville segla me honom. vädret är ju underbart i da, men jag orkar inte ens gå ut... Bajs för att vara sjuk!

Jag är sjuk

Har ont i halsen och i huvudet. Har vart på GeKå:s i dag med Malin. Joel var med och han blev sjuk. Vi åkte till akuten i Varberg, men då va han frisk igen. Lite röd i halsen igen, men antagligen hade han spytt upp allt slem från halsen då.. Köpte en klänning. En blå. Jag har aldrig blått på mig...

Ska titta på film och knarka halstabletter nu. Det är synd om mig i dag...

Arg och irriterad

Man ska inte lägga energi på att vara arg och irriterad, men det är precis vad jag gör nu ändå. På telenor, på cellus som skickar räkningar till mig hela tiden. På chefen nere på Pölagården som aldrig svarar i sin jävla telefon, på dom som håller i vikariepoolen i komunen för att dom inte heller svarar i telefon, på robert som ALLTID har våran jävla telefon på sitt rum så att den alltid är urladdad när man behöver den.

FAN JÄVLA SKITJÄVLAR!

Klimat

Sitter i skolan och försöker hitta fakta om olika klimattyper. Det finns tråkigare saker att skriva om. Hoppas på att snart få gå hem så jag kan redigera lite. Skrev nationellt prov i engelska innan. Skrev om segling å det gick nog hyfsat okej. Hoppas jag.

Jävla Telenor!

516422-4


Jag hatar Telenor! Ända sen den dag jag fick mitt abonnemang så har det krånglat. Först dröjde det några dagar innan jag fick telefonen, sen var den sönder när jag väl fick den. Den var på lagning nåra veckor, jag fick tillbaks den, fortfarande sönder, in på lagning igen. Fick tillbaks den, högtalaren funkar äntligen. Men inte MSN. Och inte autogirot. I butiken hänvisar man till kundtjänst. På kundtjänst så är dom antingen upptagna eller så kan dom inget när man frågar. Kan man bryta ett kontrakt om dom inte håller vad dom har lovat? jag är så JÄVLA förbannat trött på dom!

Nån som vill skänka lite pengar?

Kollade just hur mycke pengar ja hade på kontot, 163kr, å ja ska till Ullared på freda... =( inte bra. Å så måste ja dessutom betala en räkning till telenor nu. INTE bra.

Nu ska jag i alla fall rida Kongur. Hoppas det inte börjar regna.

Skolan

Har orienterat i da me Anna.. Det gick asbra, vi va grymma =) hitta alla kontroller å snabba va vi me 56 minuter... Ska snart ha samhäll.. tråkigt!

Träffa Jessica

HAHA i går skulle ja köpa godis, och då träffa ja Jessie utanför godisaffären. I dag skulle jag köpa mat, då träffa ja Jessie utanför Åsahallen!! =) Mycket märkligt!! haha XD

Lägga ut moppe på annons

Ska snart upp till pappa o hjälpa brorsan att lägga ut en annons på hans moppe. Eller rättare sagt så ska jag fota den. Sen i eftermiddag kommer Anna hit. Vi ska börja me våran film. Den kommer bli asbra!! =)

Bebis

516422-3

Joel mår bra. Han äter och sover, och i går var jag och han ute på en
långpromenad i det underbara vädret. Så nu har han åtminstone fått
höra hur havet och måsarna låter =)

Modell i dag

Skolan först i dag. Åkte med pappa in. Vi tittade på en bra film, North Country hette den. Handla om kvinnor i en relativt liten ort, som skulle jobba i gruvor, men männen där ville inte det. De sextrakaserade tjejerna, speciellt de yngre, snygga singlarna. Tillslut fick en tjej nog och hon försökte anmäla det till chefen, men då ville han att hon skulle sluta. Då träffar hon en snäll advokat från London som hjälper henne att driva fallet i domstol. Jag vill inte avslöja slutet men som de flesta andra filmer så slutar den lyckligt...

516422-2


Sen var jag på Mickans skola. Hon har något slutpojekt så hon ville ha mig som modell. Det var skitkul blev massa fina bilder...  =) Bara för att hon e så grym på att fota, för jag blir aldrig bra på bild annars. Det var väldigt kul att träffa henne i alla fall!

Tandläkaren

Jag har nys varit hos tandläkaren. Hon var inte trevlig, inte sköterskan heller. jag tänker aldrig gå till dom igen! Så det så!

Ocean Express

Ett helt stört spel men exremt beroendeframkallande. Jag är fast...

Ocean Express

Arg!

Den jävla idioten som jag råkar dela hus med har en förmåga att alltid roffa åt sig telefonen. Just nu ligger han och sover och har telefonen bredvid sig så att ingen annan kan ringa från den. Och det är knappast första gången. Fatta vilken lust jag har att trycka på sökarknappen till telefonen så att den börjar ringa så att han måste vakna!!

Barngympa + möte

Nu har jag just kommit hem efter att ha varit på barngympa i Åsa i två timmar och sen va jag på möte med seglingen i Frillesås. Ölmanäs SS ska nämligen ingå ett sammarbete med SS Vendels. Vi ska ordna små lagtävlingar för våra optimistseglare i sommar och fara runt mellan de olika klubbarna. Det ska bli roligt.

Men nu e jag astrött så det blir nog till att lägga sig tidigt i dag. I morgon är jag officiellt sjuk. (Inofficiellt orkar jag inte åka in till GBG för att gå på en 50min lektion i samhällskunskap, så i stället ska jag passa Joel när Malin ska iväg)

En dag på jobbet

I dag har jag jobbat på Pölagårdens äldreboende. Det gick inte bra, jag svimmade nästan inne hos en vårdtagare och jag trivs inte. Jag tror inte att det ens gick fem minuter mellen alla gånger som jag tänkte att jag inte ville vara där. Så nu har jag bestämt mig. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte vill jobba där. Försökte ringa till vikariepoolen för förskolor istället. De hade gått för dagen, men jag ska ringa i morgon igen. Barn är mer min grej, de vet jag att jag klarar av.

Tack och hej alla gamlingar!

Hej!

I dag åkte jag in till skolan vid kvart i elva. Jag hade geografiprov som gick skit för jag hade glömt böckerna i skolan i fredags så jag har inte kunnat plugga, så nu är väl mitt MVG i geografi kört...

Sen åkte jag i varje fall till Frillesås och åt lite hemma hos Malin. Det var ingen hemma men jag gjorde lite makaroner och köttbullar. Sen kom Malin, men då var det dags att gå till gympasalen för att förbereda dagens lektion. Det blev Bamsegympa. Barnen verkar gilla det så vi kommer nog att köra det fram till lovet.

Sen gick jag hem till Malin och träffade Joel igen. Och alla dom andra små godingarna!! Tobias är seriöst den sötaste unge på denna jord!!! vad skulle jag göra utan honom?? Men Joel mådde bra i alla fall. Han har vart på BVC i dag å han vägde 2900g. Så han växer allt. Han somnade på min arm när jag höll honom innan, men sen vaknade han och låg å kika på Tobias.

Hej då...

Välkommen Joel!!!

Joel!! <3
Nu har Malin och Henrik äntligen fått sitt lilla fosterbarn!! Han heter Joel och är pytteliten. Han är sex veckor gammal och väger 2700g.

Kommer skriva mer om honom men nu ska brorsan ha datorn så det är bara att pysa iväg...

Hej!

I dag har jag äntligen fått sova ut. Vaknade vid 12, åt frukost, sen körde jag min kära mamma till akuten i Varberg. Hon har ont i magen, men dom kunde inte hitta vad som är fel så vi åkte hem igen. Så har man fördrivit denna dag också...

Har just käkat tacos och nu ska jag titta på Sjukhuset på tv3.se. Jag är helt fast i den serien, men eftersom vi inte har tv3 på våran tv så får jag titta på webben. Men det går lika bra det, då kan man titta på programmet när man vill. Älska webbtv!!

Hemma igen!

Nu har jag just kommit hem från kursen. Det var en otroligt givande och mycket intressant kurs må jag säga. För det första hade vi en mycket begåvad, ung, (läs snygg) ledare. Han hette Viktor. För det andra var det otroligt trevliga människor där! Bland andra var det ett gäng från FSBU, föreningen för synskadade barn och ungdomar, där. Det var otroligt intressant att träffa dem och prata om deras verksamhet och om deras liv. En tjej var helt blind, en annan såg 4% av det vi ser och den tredje vet jag inte exakt hur mycket hon såg, men det var absolut inte mycket. Ändå var de med på alla konstiga övningar vi gjorde i gympasalen utan några som helst problem. Vi gjorde ett helt gympapass tillsammans. Alltså några höll i uppvärminingen, några andra i styrketräningen, en annan grupp hade sammarbetsövningar, ytterligare en hade kondition och den sista gruppen hade avslutning. Vi körde robotleken, och de som var synskadade hittade snabbt egna strategier för hur de skulle hålla ordning på alla robotarna... Och de sprang snabbare än vad jag gör när vi lekte evighetsstaffeten. Hon som var blind sparang visserligen tillsammans med en annan, men det gick sjukt fort. Tänk dig själv att springa när du blundar!!!

Aaa, som ni fattar är jag grymt imponerad av dem!!! Kolla in sidan för mer info..
http://www.fsbu.org/

Denna utbildning kommer jag att minnas länge!!!!

Morsning!

Gick upp klockan sex i morse för att åka till skolan. Har haft svenska och englska, men båda lektionerna var ganska meningslösa. På svenskan skulle vi ut på stan och tjuvlyssna på par som pratade och komma fram till skillnader mellan tjejer och killar vad gäller sättet att prata på och vad de pratade om... Vi gick och köpte varsin frapino på expresso house så satt vi i varsin fåtölj och lyssna på en tjej och en kille en stund. En kort stund. Det var tråkigt...
Sen gick vi till nordstan istället och Kicki köpte en skinnjacka på cubus. Jättefin var den. Sen gick vi tll Indiska och kolla på alla underbart fina kläder dom har där. Det är farligt att gå dit med Anna, men jag lyckades med att inte köpa något!

Ska snart iväg på en kurs i Ljungskile. En ledarutbildning som SISU har, så att jag kan vara seglarinstruktör i sommar... Kan också vara bra för barngympan. Och för allt annat man ska göra här i livet.

Nu ska jag packa det sista, sen ska jag åka och hämta Teresia och Lina och sen bär det av till Ljungskile. (Hoppas jag inte kör fel i Tingstadstunneln!!)

Pusshej

Tjo!

Thaimat blev det med Lena nere på thairestaurangen, så nu är jag proppmätt. får se om jag orkar springa sen... Var i alla fall kul att träffa Lena igen. Hennes mage var stor nu!!! Jag har bebisfeber. Men som tur är behöver jag inte vänta så länge. På MÅNDAG kommer lille Joel till sin nya familj! Min moster Malin ska ta hand om ett litet fosterbarn. Han är sex veckor gammal på måndag och väger omkring 2000g.. Pluttinutt!! Jag längtar såå...

Hejsan!

Blev just nu lite sur för jag hade skrivit en lång text som jag just skulle publicera men den försvann när jag tryckte på spara-knappen. Men ska försöka göra om det igen...

Så nu har jag alltså varit uppe hos Mika över lovet igen, vilket brukar resultera med att jag börjar med något nytt. Förra året var det bilddagboken och nu är det alltså denna blogg som påbörjas. Egentligen har jag haft en hemlig blogg tidigare på veckorevyn, men när dom nu gör om sin hemsida passar dom på att ta bort bloggfunktionen. Det kanske i och försig är bra så kan ingen "obehörig" läsa det jag skrev där...

jaja, i vilket fall så har jag vart i skolan i dag. Det hände inget speciellt förutom att jag och Anna flummade bort spanskalektionen med att planera våran kommande film. jag kan säga så mycket som att den ska vara på spanska och vi ska handla och baka kladdkaka.. :P fortlöpande info om hur det går kommer att komma... Vi har i alla fall höga planer för den så den kommer att bli succé!!

Sen hade vi rast och den spenderade vi ute på trappan. Lugnt till en början, men som alltid när Anna är med händer det nått kul. Plötsligt utbröt ett pappersbollskrig mellan oss tjejer och några killar på andra våning som hade lektion med öppet fönster. Det flög bollar upp och ner en stund, men snart tröttnade killarna. Då gick de och hämtade vatten som de kastade på oss. Då gick vi in...

Lena ringde nyss så nu ska jag ner till Åsa och träffa henne en stund. Sen ska jag springa med brorsan tror jag.
Puss och hej


RSS 2.0