Just give me a reason...Här är en första bild inifrån mitt lilla hus :-) Och ja, jag har köpt mig en tv! Jag får dock inte in några kanaler. Men man får ta en sak i taget...

Nu har jag jobbat två dagar på mitt nya jobb. Det är mycket nytt att lära sig, och just nu längtar jag verkligen tillbaka till enkla logiska System Cross som de har som journalsystem på sjukhuset i Sundsvall. VAS som de har här är krångligt, ologiskt, opraktiskt och jobbigt. Men jag får snällt acceptera läget och lära mig detta nya system :o) (men nästa gång ja söker jobb ska ja ta reda på vad de har för journalsystem först...) Tur att jag har så trevliga och hjälpsamma kollegor i alla fall!

Det blir bra vad som än kommer...

Har haft en jättemysig helg med mina små busar! Världens bästa är dem, allihop! <3 Och när jag låg vaken en stund i natt och jag kollade på Tobbe och Jolina som låg och sussade i min säng växte mitt hjärta av stolthet och kärlek <3
 
Är så fruktansvärt nervös. I morgon börjar jag jobba, för första gången som sjuksköterska. Har ont i magen och har lust att bara lägga mej ner och gråta. Vet inte varför egentligen, för på sätt och vis ska det bli roligt. Spännande med nya arbetskompisar och få jobba själv så småningom. Lära sig nya saker och utvecklas. Se att man faktiskt kan. Det blir bra det här!
 
Nu har jag firat examen med familjen och släkten. Jättemysigt, tråkigt dock att inte vädret var bättre, men jag tror nog att mina gäster var nöjda ändå ;)

Tjejmys med min älsklingstjejNu har vi bakat kärleksmums och har filmmys med ansiktsmasker <3 Som jag saknat min Jonna!!

Sometimes it lasts in love...

Nu är jag äntligen nerbäddad i min säng i mitt fina lilla hus. En lång dags körning sliter hårt på en... Alla här var så glada när jag kom och de hade fixat och donat åt mig som om jag vore den förlorade sonen (eller dottern) som återvänt hem ;-)

Just nu är det mesta i en enda röra, så morgondagen skall ägnas åt uppackning. Bilder utlovas så klart!!

One last time, and I'm gonna miss you...En sista bild från min lägenhet i Sundsvall. Nu lämnar jag de 22kvm för mitt lilla hus i Frillesås... Lite blandade känslor, men framför allt väldigt skönt att få bo större och ha en egen altan!!Nu har vi lagt många mil bakom oss och närmar oss snart Sala :-)

May I have a Dream come true...Så här laddar vi för examen! Njuter av sista dagen som student ;o)

Cirkeln skall slutas, det har jag kvar...

Nu är det sista veckan jag bor i Sundsvall. Tre dagar kvar till examen. Fem dagar kvar till flytten. Jag längtar så vansinnigt mycket tills jag har flyttat och får börja göra i ordning i mitt lilla hus. Samtidigt vet jag att jag kommer längta tillbaka till Sundsvall och alla mina vänner så det kommer göra ont i mig. Jag önskar verkligen att jag slapp välja, men så här ser verkligheten ut just nu. Och ingenting säger att jag inte kan åka tillbaka till Sundsvall och hälsa på med jämna mellanrum. Det är i alla fall ett som är säkert att jag kommer göra så fort jag får möjlighet. Och vännerna är inte längre bort än till närmsta dator eller telefon ;o) Nu ska jag njuta av de sista dagarna här!
 
Njöt gjorde jag igår när jag och Cajsa var ute och firade vår examen. Tänk att det skulle ta tre år innan vi går ut "på riktigt". Vi hade sjukt kul i alla fall (det skvallrar bankkontot om i dag om inte annat ;o) ), skrattade massor, åt god mat och träffade trevliga och mindre trevliga människor. Vi var inte hemma förrän runt fyra-snåret i morse, så i dag har jag tagit det väldigt lugnt om man säger så...
 
 
För några veckor sedan var jag, Minna, Jonas, Sebastian och Veronica uppe på norra berget och gungade, fotade, solade och fikade lite. Jättemysigt!
 

RSS 2.0