För jag bryr mig om dej...

Jag lever nu, det är här mitt liv är
Jag vet att det inte är för alltid,
man kan inte ha det så här jämt.
Men jag njuter av varje dag,
försöker lägga bilderna på minnet.
För att kunna ta fram dem en dag
när allt är mörkt
när allt är borta
när jag inte längre möts
av det ljus som värmer mig,
som får mig att känna mig hel.
Som får mig att vakna varje morgon,
Som får mig att längta till det jag har,
det fantastiska
det oförståeliga
att jag har haft denna tur,
att jag får vara med om det här.
Tänk om mitt liv hade tagit slut då,
den dagen.
Så att jag inte skulle ha fått vara med om morgondagen
inte fått känna värmen som jag får nu.
Jag njuter, och jag älskar varje vecka,
varje dag,
varje minut,
varje sekund.
Jag tar ett steg i taget...
image2153

Vi kommer försent för att se vår framtid...

Steg upp kl 5.30 i morse efter att ha sovit i FEM timmar. Men va rätt pigg ändå. Skulle ju iväg på roligheter å då e det lätt att gå upp :P Blev hämtade i buss vid skolan kl 8, som körde oss ut till landvetter. Där fick vi scenariot att ett plan hade krashat och planet hade delats på mitten berättat för oss. Vi blev sminkade så att det verkligen såg ut som att vi hade äckliga sår. Riktigt grymma var dom på det. Vi fick olika lappar med olika skador beskrivna på som vi skulle ha. Vissa va jätteskadade och skulle skrika eller vara chockade osv, men jag skulle vara medvetslös, ingen puls, ingen andning, med andra ord död... Skulle ligga en bit in i en skog där det brann, men eftersom jag räknades som i princip död så prioriterades jag bort och fick ligga kvar i ösregnet after att en brandman släpat bort mig en bit från elden. Det ÖSREGNADE och var kallt så det var inte någon superkul uppgift, men det är ändå kul att komma ut på såna här övningar och träffa poliser, brandmän och ambulansförare =D

Nu är ja tröööt och ska väl bara slappa resten av dan. Har förresten ringt och försäkrat min båt och ringt till sjukgymnastiken i Kba för att få en tid dit för min rygg. nu har jag gett upp... Orkar inte ha ont i den längre.


Det är inte ditt fel, ingenting är ditt fel...

Jag borde plugga nu, men det är samhäll och jag är inte pepp på det. Landvetter i morgon! Ska bli såååååå KUL!! <3 Älska Bernadottegymnasiet med alla roliga saker vi gör! Är ensam hemma nu, har vart så hela kvällen eftersom det är hockey. Hemma match mot nått lag.. hmm vet inte vilka... sånt hade jag koll på förr...

Har tränat massor i dag. Sprang på gympan, ganska långt eftersom vi sprang fel, sen badminton. Det är kul trots att dom andra är (lite haha) yngre än ja =) men vi gör massa kul övningar. Fick dock inbetalningskort. Det är dyrt... Men jag tänker fortsätta i alla fall...

Så många punkter det blev i detta inlägg... hahah =)

Magiskt men tragiskt

HÅKAN i fredags, det var GRYMT!!! =) GRYMT; GRYMT; GRYMT!!! Saknade Det är så jag säger det, men annars va alla bra låtar me =)

Jobbade i går, sen passade ja Joel,, vi hade det mys. Tittar/lyssnar på klipp av Magnus Betnér, han e så j'''a rolig  XD Hittade just bilder från flera år sen när ja red me Mickan =) åå vad ja saknar den tiden!!!

 
 

The trees are blowing in the wind...

MMM det luktar vofflor här!! treorna har våffelförsäljning i skolan och ja ska köpa massor!! =) har en lektion, naturkunskap... Sen ska ja va kvar i stan eftersom det är HÅKAN i kväll!! =) kanske går på bokmässan me mamma en stund me,, får se.

When all is said and done...

Nu har jag just tittat på tre avsnitt av sjukhuset. Hmm helt beroende av den serien, kanske inte helt normalt men så är jag nog inte helt normal heller... Tror ja ska lägga mig i sängen och läsa en stund innan jag ska sova. Känner inte för så mycket annat. Har vart ute och tränat lite, men tryckte i mig tårta när ja kom hem igen så jag vet inte om träningen hade nån effekt... Men Ellys mockatårta kan man inte motstå!

I think you know, but I can't let go...

I see the blue in your eyes...

I dag var klassen i Skatås och lagade mat. Himla kul faktiskt att laga "riktig mat" över öppen eld. Min grupp rökte makrill och det blev supergott!! Lite svårt var det att hålla temperaturen konstant på 60 grader men vi lyckades och det blev brao =) Andra grupper gjorde fläskpannkakor, muffins, pizza, wook och soppa. Våran klass is the best klass!
     


Our class is the real class!! mohahaha

Tears of pain, tears of joy...

If there's so much I must be, can I still just be me
the way I am?
Can I trust in my own heart, or am I just one part
of some big plan?

What makes heart beat?

Sitter i skolan och har hål eftersom dom andra har matte... Anders undra om ja gick på Korridorprogrammet. Har bara samhäll med Frank kvar, sen ska jag väl hem och göra nått. Ska jobba på lördag, bra så jag kan köpa en vinterjacka sen. Det är ju svinkallt ute. Fick kritik av Josse för att ja inte hade bilder så får väl skärpa mej och lägga in nåra..

De enda bilderna ja hitta på denna datorn var bilder från ettornas
polisövning förra veckan.. hm. jaja det är en bil i alla fall =)

hör hur mitt hjärta sjunger tralldilldill...

Skolan i dag, gilllar inte tisdagar för dom e så sega,, har spanska sen hål i tre timmar. Skulle lämna blod men mina kärl krampade för att det var kallt så dom fick inget blod. Får gå dit om en månad igen... Sen engelska och natur, med seglars, haha jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en lärare förr!! =D Sen va Lasse i korridoren och SLÄPADE mig på rygg genom hela korridoren inför Johan och Andreas.. hmm, inte så kul =/ Ska nog gå ut och gå så att man kommer igång med träningsshemat som Sara har lagt upp. Hennes mål är att minst hälften ska komma i mål på Göteborgsvarvet i smmar.. får väl se hur det går =)

Yes, I've been broken parted...

Nu har jag just skrivit klart min engelska uppsats som jag skulle ha gjort när ja va borta. Hmm.. den skulle ju in i dag i alla fall =) Har också hittat min sport i dag, nämligen badminton. Okej, jag vet att jag tidigare sagt att det inte är en sport att stå och slå en boll (som inte ens är rund) över ett när, men det är faktiskt skitkul och jobbigt!! Okej att mina motståndare är typ tolv år, men dom är grymma ändå. Plus också för att det är i den nya gympasalen som det tar mindre än fem minuter att gå till...

Om jag har skrivit att jag skulle till Landvetter i mon på brandkårsövning så kan jag meddela att det var fel vecka.. Men ska gå och lämna blod i mon på min underbara håltimma tänkte jag. Ska dessutom vara med på Saras hårdträningssatsning inför Göteborgsvarvet, så håltimman är utfylld.

Hoppas mina ben vill ligga stilla inatt,, kunde nämligen inte sova för att jag var så rastlös förra natten...

Each time I think I'm close to knowing, she keeps on growing...

Nu har jag kommit hem igen, borta bra men hemma bäst? nja jag vet inte,, inga krav, inga tider att passa, varmt, okomplicerat,, hmm jag trivdes nog rätt bra där ändå... Fick veta att vi ska till Landvetter på tisdag och vara figuranter i en övning med räddningstjänsten. Det ska bli KUL! På torsdag skulle vi visst till Skatås och lära oss att laga mat på triangakök med.. Soft vecka verkar det som, skönt att det inte var nu vi skulle bort för detta hade ja verkligen inte velat missa...
                                
Har bestämt mig för att köpa båten i dag med. ska ner till Gårda Brygga vid halv fem ocg träffa Filip och göra upp. Det blir nog bra tror jag. Är trött eftersom vi kom hem vid fem i morse. Inte så värst skönt att sova på planet kan jag medela... Kunde dock inte sova längre än till 11...

Finns massa bilder på min BDB också, kolla gärna in dem

How you make me dizzy...

Nu är det bara ett dygn kvar!!! Har packat massor nu, men har säkert glömt hälften =D Men vad gör det? INGETNTING för jag har bikinin i handbagaget så jag klarar mig!!! Har två lektioner i skolan i mon och sen åker vi :P

Kanske hinner blogga nån gång i mon, men det är inte säkert, så hej på en vecka, ha det gött här hemma i regnet!! ;D

Cypern i mon!!!

I mon åker jag, 16.45 antagligen =) JAG LÄNGTAR SJUKT MYCKE!!!!! Ska bli så underbart så det finns inte ord för det. Ska direkt hem och packa efter skolan och så måste ja fixa i-poden så att man kan lyssna på bra musik när man ligger där på playan!! XD måste ladda kameran med så att ja kan ta massa fina bilder!! =) haha va mycket smilisar det blev i detta inlägget men det e för att ja e GLAD i dag!!! XD

According to what kind of person you are...

Sitter i skolan, min dag har i princip bara bestått av håltimmar... Har försökt att fördriva dem genom att göra engelskaläxan, men det går segt. Den vänstra skifttagenten (den man använder ALLTID) är paj på detta tagentbordet så det är stört att skriva,, man måste tänka hela tiden.. Ska snart (om två timmar) ta skolfoto, och vi är sura för att vi inte får ha poliströjor a'la leksaksaffären på oss.. Sen bio med söt bror,, ska se Mamma Mia igen!!!!!

Anledningen till att jag hamnade vid datorn är att jag var tvungen att slå upp nåra engelska ord för att kunna skriva vidare på min ändlösa läxa, så det är väl bäst att jag gör det... Fick föresten veta att min ledighet plötsligt inte är beviljad så det kommer att räknas som skolk hela nästa vecka närr jag e borta. Det skiter jag i!
 

And I can see trough my wet eyes that you are not beside me...
 


Slipping through my fingers all the time...

Nu är jag trött. Nu ska jag sova. Puss och god natt!

If you see the wonder of a fairytale...

fyra dagar kvar...

Skola, började 8.10, gick alltså upp 5.30... Hade spanska, håltimma tre timmar som jag fördrev genom att åka till Kba för att klippa mig. Blev lite väl kort men det behövdes antar jag. Sen tillbaka till skolan, hade engelska och naturkunskap. Med min hrm.. älskade,, lärare... Har inte haft honom innan, men lyckades komma i konflikt med honom under temaveckorna vi hade i januari... Hmm,, men han verkar rätt flummig och tydligen ska det räcka med att bara gå på lektionerna för att få MVG i princip.

Tänkte vart duktig och pluggat på väg hem i dag, men det sket sig eftersom jag glömde boken i skolan. Fick bara med anteckningsblocket. Fick dessutom stå upp hela tågresan. Det fick jag i morse med! Ibland hatar jag lokaltrafiken... Det var fel på dörrarna (som alltid) så alla som skulle åka mitt tresetlånga tåg som skulle gå kvart i sju fick knö sig på tåget kvart över tillsammans med alla som skulle åkt kl 7 I ENDAST TVÅ TÅGSET!!! Det var sjukt trångt och ingen mer kunde gå på sen...


An only child is a lonely child...

Money, money, money must be funny...

nedräkningen har börjat, bara 5 eller 6 dagar kvar beroende på om vi åker på lördag eller söndag!!

Skolan i dag. Engelskalunchgympareligion. Just nu är allt roligt. Faktiskt. Men det lär väl ändra sig antar jag. Dan slutade i alla fall med att typ hela klassen stod och diskuterade om huruvida vi skulle få ha på oss såna där "polis-tröjor" på skolfotot på onsdag. Det hade underlättat om vi fick det för då hade man inte behövt tänka ut vad man ska ha på sig. Dessutom har vi fotograferingen vid halv två på eftermidddagen så då kommer man att vara sådär lagom svettig och ful som man bara är efter en dag i skolan... USCH vill inte! Efter att ha tjabblat en stund med både Andreas och Miquel (eller hur han nu stavas) så beslöts att vi inte fick ha det...

Super truper, lights are gonna find me

Jag är sjuk.. Jag har Mamma Mia feber tror jag det heter. Lyssnar på Mamma Mia låtarna jättehögt och tittar på ttrailern flera gånger per halvtimma. Dessutom tror jag att jag nästa vecka kommer att vara Sophie när jag är i Grekland. Ska se filmen på onsdag igen med brorsan denna gånegn..  Jag vet inte, men jag kanske måste söka för det här? Ligga på sjukhus ett tag med övervakning dygnet runt?

Blogg under förändring

Försöker förändra min blogg,, någorlunda nöjd, men inte med bilden,, men men den får duga så länge till jag kommer på hur man fixar till det så att jag får det som jag vill ha det...


I have a dream, a song to sing...

I går var jag och Frida och såg Mamma Mia på bio!!! Den var sjukt bra, lika bra som musikalen.
Och om en vecka kanske jag är där, antagligen!! ÅÅ vad jag längtar!!

I dag har jag passat Joel medan Malin gick med killarna på Mulle-promenad. Mys..

You and I, man is a fool...

Ensam hemma i kväll. Är sugen på att gå ut, men Matilda var trött, och Frida skulle göra annat... Får roa mig med att installera alla delar av Pinnacle och börja spånapå någon ny film. Vill göra en om Bernadotte så jag frågade Andreas om bilder innan. Skulle få låna hans externa när jag behövde där han har alla bilder från allt som gjorts på Bernadotte. Har fixat en bättre mic än den till headsetet också,, eller egentligen ingen ny mic, utan letat fram en jag haft till karaoke och fixat en adapter så att man kan plugga in den i datorn. Blir super hoppas jag...I let you down. You trusted me, believed in me and I let you down...

Musiken dunkar och datorn e seeeg..

Är i skolan nu och har rast. Vi har just haft en diskusion om regler som ska gälla på skolan. Det är märkligt hur vissa människor har ett behov av att alltid köra över andra vad det än gäller.. hmm inga namn...

My heart is beating for life...

Skola med galen träningsvärk i dag... Har knappt kunnat gå i trappor, men om ja sa det högt bar Lasse mig uppför dem så det va bara att hålla tyst om det :D Ska göra "hälsogodis" nu att ta med i montill skolan eftersom alla grupper skulle göra något att ta med...My feelings for you are ridiculous... It's not okej, and it will never be...

How could I breath with no air?

Nu har jag tittat på minst fem avsnitt av sjukhuset på rad. Det är ett sjukt beroende, men a gillar't.. Vet en till som är typ lika beroende så det känns i alla fall lite okej. Nu ska jag nog koka lite te för det har jag hört ska vara nyttigt. Hmm.. har också hittat recept på "nyttigt godis" att ta med till skolan på fredag då vi ska ha med oss något innehållande "superfood". Typ matgrejer som är bra för kroppen... Så det ska jag roa mig med i mon efter skolan. Ska antaligen åka till Varberg med min herrnano pequeño och lämna in/laga hans kite som gick sönder i går.

In a perfect world, one we never know...

Ont i magen, huvudet, sjukt trött och helt orkeslös. Så har min dag varit. Fick inte ens vara med på fysen i skolan för Johan, men det va jag lite ändå. Tills jag var helt borta och bara orkade ligga på golvet. Men jag lär ha träningsvärk i mon i alla fall... Jag får bara inte bli sjuk, det hinner jag inte för då kan jag inte åka på resan nästa helg... Får väl försöka lägga mig tidigt i kväll, men jag vet att jag inte kommer att somna ändå.

Looking better in time...

I går installerade ja om hela datorn,, dvs tog bort ALLT. Det är skönt för nu e datorn snabb igen. Måste bara installera om det jag vill ha nu, så får väl se hur länge den håller sig såhär...

Det verkar ha ordnat sig, som tur är. Men det är ändå något som är fel. Det är inte okej att känna såhär, men det är väl bara att acceptera. Men brukar säga att man ska följa sitt hjärta, men det måste väl ändå finnas gränser?!

Har simmat i dag i alla fall. Det va faktiskt kul, intervallträning var det, sen flyta fem minuter sen trampa vatten i sex minuter. Det låter jobbigare än vad det var, och det var kul att simma i olika tempon. Trodde inte ens att jag kunde det, men ibland överaskar man sig själv. Har dock träningsvärk sen i går när vi sprang 7 km. I mon väntar det värsta, fys med Johan...

RSS 2.0