Regnväder

Regnet öser ner utanför fönstret, inte alls enligt mina planer. Jag hade nämligen tänkt cykla till Gårda Brygga och provköra Öset med vår nya motor i dag när jag ändå är ledig...

Jag har i alla fall fått ut lappar till småbarnen om piratseglarskolan, tyvärr tror jag att jag lämnade till fel årskurs i ett par klasser. Ettor, småettor? Va vad är det för uttryck, småettor? haha låter gulligt i alla fall :o)

Sitter just nu och skriver på en reseplanering som är en uppgift i Natur och Friluftsliv B, tråkigare arbeten finns faktiskt. Har dessutom hittat en gammal barngympaskiva som spelas ur högtalarna med en jättegullig låt ;o)

"Jag vet saker som är svåra, när du inte e me,
men när vi e tillsammans, så glömmer vi det.
Vi kan resa till månen, i vår egen rymdraket
för allt vi behöver finns här.

Här e du, här e jag
och tillsammans e vi bra
Och ja vet, att vi två
ska va vänner varje dag,
för att allting blir lättare,
allting var gråt visst men nu.
Här är vi,
och vi är bästis med varann"

Ne, nu får det allt sluta regna så att jag kan få åka båt!


Besvikelse


Gång efter gång, denna besvikelse
Jag kan inte förstå vad jag gör fel
Är det jag? Är det dem?
Det måste vara jag
Det finns ingen annan förklaring
Gång på gång, detta svek
Att det aldrig ska gå över
Att det aldrig ska ta slut


Ursuel

Jag är verkligen urusel på att skriva här just nu, ber om ursäkt för detta...

Jag har haft en supermysig helg med min prinsessa Jonna när hennes föräldrar var i Sthlm. Vi har simmat, ätit pizza och tacos, varit i stallet och tävlat dressyr :o)


jonna och Rudy innan start

Vi plockade vitsippor och satte på bordet för att överaska Malin och Henrik när de kom hem


Har missat en massa

Jag kan inte fatta hur jag har kunnat missa Melissa Horn innan. Helt underbara låtar...


Du vet

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

*Melissa Horn


Ergonomi

Just nu sitter jag och försöker skriva ett arbete om ergonomi som ska vara inlämnat i dag, men tyvärr så går det inte så bra... Jag har verkligen ingen inspiration till att skriva, och det känns som om jag bara ordbajsar för att få ihop något alls att lämna in.

Jag intalade mig själv att; "om jag åker med Jonna till stallet en stund så kommer jag att ha fått så mycket frisk luft och inspiration att jag kommer kunna skriva arbetet hur lätt som helst sen". Hmm, det funkade inte...

Solen skiner i alla fall, trots att det blåser massor. Tur att man inte befinner sig på island för där är det tydligen helt nattsvart av sot på sina ställen.

Gladan och Falken

Kanske, kanske, kanske. Det finns en liten förhoppning om att jag faktiskt kommer få segla med Gladan igen i sommar. Det hade varit helt underbart och jag håller alla tummarna!
There can be miracle, when you believe...


Konstigt

Denna dag har varit härligt konstig. För det första tycker jag väldigt synd om islänningarna, som först drabbas av ekonomisk kris och nu vulkanutbrott. Vulkanutbrott. Jag kunde faktiskt inte tro det när jag hörde det, att hela norra europas flygtrafik skulle vara inställd på grund av vulkanutbrott. Det låter som ett helt osannolikt aprilskämt. HAHA, eller skulle man inte skratta?

Dagen har varit väldigt mysig i alla fall. Efter en lektion gick jag och Anna till Kronhusbodarna och åt lunch och fikade. På vägen dit såg vi att de just fyllt vatten i fontänen i brunnsparken. Jag har aldrig tidigare funderat över just fontäner, men när jag nu hörde vattnet porla så insåg jag hur mysigt det faktiskt är. Det är vår!

Passade också på att spana in det nya hjulet vid göteborgsoperan, det blir nog en vacker vy över stan uppe från det! :o)

Löprunda

Tidigt i dag bestämde jag mig för att gå ut och springa i dag. När jag kom hem satte jag mig och gjorde klart ett skolarbete, och när jag var färdig med det insåg jag att klockan hunnit bli mycket. Trots det drog jag på mig träningskläderna och gick ut. Helt underbart var det att följa de vita sträcken på vägen och bara sätta ena foten efter den andra. Och tempot, jag orkade hålla ett tempo jag aldrig tidigare orkat hålla. Mycket är tack vare badmintonträningarna som faktiskt ger en hel del :o)

När jag springer fokuserar jag mest på att springa en viss tid och bryr mig inte så mycket om sträckan. I dag sprang jag 3x10min med 1min vila emellan. Vila innebär rask gång. Bara för att jag är så nyfiken så måste jag alltid, efter varje gång jag sprungit, mäta sträckan på eniro för att se hur långt det faktiskt var. Det gäller alltså att jag kommer ihåg exakt hur jag sprang. Ibland är det lättare, ibland nästan helt omöjligt. Undrar om det beror på att jag lyckas somna medans jag springer?! Jag har hört att det faktiskt är möjligt... Vad tror du?

I dag sprang jag i alla fall 6 km blankt.

Nu känner jag mig nöjd med dagen och ska snart krypa ner i sängen. Sov gott!


Fotograf

I morse var jag nere vid stranden och fotade Anna och hennes syskon, sötnosarna! Deras pappa fyller år och då ville de ge honom en fin bild på hans barn :o)Göteborgsvarvet

Dagen för det stora loppet närmar sig alltmer och jag inser att det är hög tid att verkligen börja träna. Har jag nu anmält mig så kan jag faktiskt inte komma dit utan kondition så det är bara att sätta igång. Kom just in från en härlig morgonrunda, inte så lång men ändå. Man måste ju börja nånstans ;o)I dag blir det plugg hela dagen om inget roligare dyker upp...


Vårbilder


Jag och Anna har varit på GeKås i dag och shoppat loss. Bland mycket annat så hittade jag dessa söta muffinsformar som jag tycker passar bra nu på våren :o)

Jag har ju lovat bilder från helgen då Jonna hoppade så här kommer de. Mika är fotograf och har även redigerat bilderna.

Jonna och Püntchen


Jonna och Rudy


Jonna och Püntchen


Alexandra och Püntchen


Glad Påsk!


I dag är det en helt underbar vårdag, solen skiner och det är varmt. Dagen började på FRK där Jonna var med i påskäggshoppningen på ridskolan. Hon hoppade två små ponnyer, Rudy och Püntchen och var jätteduktig! Mika var med och fotade så bilder kommer upp så fort jag fått dem :o)

Sedan kom jag hem och då kom två påskkärringar och en påskhare och knackade på. De var så sjukt söta, de sötaste jag nånsin sett!
Efter det så gick jag och André ner till bageriet och kollade in hur fint de har fått det där. Det var invigning av den nya café-delen i dag så de bjöd på tårta och festis. Sedan gick vi en sväng till glasscafét med för att verkligen fira att våren är här!Jag vill önskar er alla en riktigt


Lååångfredag

Joo, men faktum är att jag tycker att den har varit lång. Pluggar, kollar balfrisyrer, fotar. Ja tar det lugnt helt enkelt :o) Funderade på att gå ner till glasscafét som har premäröppet i dag, men eftersom det regnar så känns det inte så lockande...


GLAD PÅSK PÅ ER!


Påsklov!

Jag kan inte fatta att det redan är påsk, det som kändes så sjukt långt bort alldeles nyss...

I dag har jag varit med Jonna och hennes kompis Alexandra i stallet och hjälpt dem med hoppträning eftersom de ska tävla i helgen. De var så sjukt duktiga båda två, för att inte tala om den undebart söta lilla ponnyn. En vit liten shettis med svarta prickar på. Precis som lilla gubben fast mycket mycket mindre! ;o)

Efteråt åkte jag hem till de andra små busbarnen och lekte med dem en stund. Vi åt kräftor och räkor och hade det mysigt. När Malin sa till Tobias att han inte bara skulle äta räkor när han sitter och mölar i sig dem så säger han helt spontant: Men jag fick ju inte ta fler kräftor! Haha gullungen. Vi syftade ju kanske mer på att han skulle äta bröd till räkorna ;o)

I morgon ska jag fota, det var alldeles för länge sen sist...

RSS 2.0