En halva


Denna helg har det blivit mycket vatten och vind för min del. I går var det Nintendo Cup i Orreviken vilket tog i princip hela dagen. Det var väldigt roligt, men vinden var väldigt knepig. På vissa ställen var det nästan helt vindstilla, samtidigt som det på andra ställen var vindar på upp till 8-10m/sek. Skönt med lite vila emellanåt så att man orkade segla i hårdvinden ;o)

På kvällen åkte jag och Tessie ut med Öset och lade alla landkontroller för dagens Archipelago Raid. Precis när vi kommit in i hamnen och höll på att göra iordning båten så började det att regna. regnet tilltog väldigt snabbt och snart öste det ner och vinden friskade i ordentligt. Från att ha blåst ca 4-5m/sek så blåste det plötsligt 15. Vi var väldigt glada att vi hunnit in i hamnen innan ovädret kom över oss :o)

I dag var det då dags för Archipelago Raid som vi planerat ett tag. Det var en typ av orienteringstävling som vi ordnade för första gången. Kontrollerna som fick tas i obestämd ordning låg både på land och i vattnet, och deltagarna verkade tycka att det var roligt med en annorlunda typ av tävling. Det blir garanterat ett Archipelago Raid nästa år också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0