Läs inte

Om jag bara struntade i arbetet med klubben, vad skulle hända då? Antingen rular allting på ändå, fortsätter som det har gjort hela tiden, allt jag har byggt upp, allt det engagemang jag har lagt ner betyder kanske inget. Jag kanske har slitit till långt fram på natten många dagar alldeles i onödan? Jag har kanske skällt och bestämt alldeles för mycket och i själva verket bara förstört mer än jag gjort nytta? Alldeles för ofta känns det i alla fall så. Jag har kämpat för något jag trott varit kul för mig och för andra, för jag trodde på att det var det som förväntats av mig. Kanske det inte är så. Kanske alla andra hade haft roligare om jag inte ens var där.

Om det inte rullar på så kanske alla plötsligt skulle förstå vad det är jag egentligen gör. Kanske de förstår mina vassa ord emellanåt? Förstår att det inte är lätt att leda en hel förening, hålla i alla trådar som finns. Visst finns det de som också engagerar sig mycket och lägger ner många timmar, men jag tror faktiskt helt ärligt inte att någon gör mer än vad jag gör.

Jag är nog inte rätt person ändå. Jag har nog alldeles för många brister som gör att jag hela tiden försvårar arbetet för mig själv. Det finns andra som, om de bara får chansen, skulle göra jobbet många gånger bättre än mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0