Hemma och trött, framför allt i benen


Hemma efter en härlig vecka i St Anton, men oj vad jobbigt det är att åka skidor ibland. Speciellt när det är blöt slasksnö som faller från himlen ;o) Men i går, dagen efter nyårsafton var åkningen helt UNDERBAR!!! Inte så mycket folk i backen (alla va nog lite bakis ;o) hehe ) ny snö som hunnit pistas under natten och så sol ovan molntäcket i dalen :o) Man behövde inte tänka, bara åka!!


Från flyget; det var molnfritt när vi flög in över alperna och shit vad häftigt det var när bergen plötsligt reste sig från ett helt platt landskap :o)¨


Vi gick in för landning i den lilla dalen vid Insbruck


Första dagen i backen bjöd på sol uppe på Rendl. I liften på väg upp hade man utsikt över hela byn :o)


Afterski på Mooserwirt, missar man detta stället har man missat St Anton. De säljer mer öl under de verksamma månaderna än något annat ställe i Europa :o)


Jag testade mina färdigheter på bräda en disig och blöt förmiddag och helt borta var man inte efter tre år... ;o)


Christopher tar vilar lite i snödrivan (eller var detta krashlandningen efter ett försök till 180? ;o) )


När vi vaknade sista dagen och såg upp mot topparna trodde vi att vi skulle få ännu en disig dag med kass sikt, men halvvägs upp i liften passerade vi molnet och väl uppe på berget var det riktigt fint väder med underbar åkning!!


Skidcoaching från pappas kompis, tillika skidläraren Maria. Hon hade ledigt vår sista dag så då åkte hon med oss och tipsade om vad vi skulle tänka på... :o) Jag är i djup koncentration på att böja på knäna mer ;o)


Solning pågår ;o)


På hemvägen flög vi lågt över en välkänd stad, nämligen Kungsbacka och på bilden kan vi urskilja både aranäsgymnasiet och ishallen :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0