Vi gjorde det i går!

Vi klarade det helt utan problem i går. Ja, alltså vi cyklade till skolan. Klockan var sju när vi gav oss av, helt vindstilla och solen som letade sig fram bakom några lätta moln. Det var ca 15 grader varmt och helt perfekt för att cykla långt. Det enda som oroade oss var träningsvärken från helgens Göteborgsvarv, men vi insåg snart att den inte kändes när man cyklar.


Strax efter Fjärås barjade en bil tuta och folket i den att vinka innan de stannade för att ta kort på oss. Det var Annas pappa och småsyskon. Efter en timma nådde vi Kungsbacka och strax därefter Hede. Där bytte vi cykel med varann för en stund och trampade på till Anneberg. När vi stannade vid stationen för lite vätskepaus var den förste vi såg Torkel i parallellklassen. Han skulle med tåget som just rullade in på stationen.

Lindome, Kållered och Mölndal gick ganska fort med cykelväg i princip hela vägen. Det hade dock börjat blåsa lite, men från sidan som tur var så det fläktade skönt på oss. När vi nådde Mölndal såg vi Lisebergstornen och då kände vi att "nu är vi snart framme!" Lite småklurigt var det dock med enkelriktade cykelvägar och massvis med trafikljus överallt, för att inte tala om de gigantiska spårvagnarna ;o) Tillslut kom vi i alla fall fram till skolan där vi bad en kille fota oss båda. När vi berättade om att vi hade cyklat från Åsa skakade han bara på huvudet och man riktigt såg hur han tänkte "Ni är ju inte riktigt kloka..."Vi är nöjda och stolta, trots att det inte var så jobbigt som vi hade föreställt oss. Nu kan vi lägga det till listan över annorlunda saker som vi gjort tack vare Bernadottegymnasiet!

Vi vill också passa på att tacka STADIUM för sponsringen av cykelhjälmar och vattenflaskor! Det kändes oerhört tryggt med en hjälm på huvudet och dricka behöver man ju alltid göra... :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0