Hej mitt vinterland!

Fyra dagar med min älskade mamma har resulterat i massvis med shopping men inte ett enda julklappsköp... Hmm det var ju därför hon kom hit bland annat jue ;) Vi har också ätit gott, skrattat, varit i kyrkan på adventsgudtjänt och julkoncert, myst och slappat. Nu när hon har åkt känns det tomt och ensamt, men det är ju inte så lång tid kvar tills Anna och Mika kommer, och sedan åker jag ju HEM! Jag längtar hem jättemycket, och det slog mig i dag att Jolina är inte längre den bebis jag kände i somras. Hon springer omkring och pratar och har blivit jättestor. Min lille kattunge Calle är inte längre en kattunge utan en fullvuxen katt. Tänk hur mycket som förrändras som man inte får se. Det är tur att det finns kameror och telefoner så att man i alla fall kan hålla sig lite uppdaterad ;)

I går, strax efter att jag och mamma vaknat och börjat göra oss i ordning för att gå till kyrkan, började det snöa här. Först bara några flingor som smälte bort när de landade på den blöta backen, men sedan ökade det och tillslut var hela staden täckt med ett vitt underbart täcke. Grenarna lyste vita och gnistrade i lampornas sken. Tänk att vi fick en vit första advent i alla fall, jag som verklgen hade gett upp hoppet i lördags då det var flera plusgrader och blåste massor... :D

På torsdag ska jag ha didaktik-övning i skolan och då ska vi prata om vad som helst i fem minuter och visa och förklara med hjälp av bilder, over-head eller powerpoint. Jag har valt att prata om segling, och hur sjutton ska jag kunna begränsa mig till FEM minuter?? Det kan jag ju prata om hur länge som helst ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0